Loto-castig… un site penal

Nu ma pot abtine sa nu comentez despre site-ul „loto-castig” , de care tot dau cand mai caut pe google cate ceva despre loterie . Nu ma pot abtine pur si simplu datorita penibilului care il reprezinta acest site. Vad un banner cu un tip care nu este roman „se vede pe fata lui” si care are un nas rosu de ar ramane invidios si Rudolf. Tipul de pe banner, trecut de 50 de ani are o fata de alcoolist si care inspira incredere zero. Citesc pe banner „Acest profesor a invins loteria. Inainte de a se retrage vrea sa faca din dvs., gratuit, un mare castigator” . Dau click si intru pe site-ul in cauza. Aceasi fata, „o sa-l numesc Rudolf” ma intampina pe site si promite ca va face din mine un mare castigator.

Motivul pentru care am scris acest post este cel de-al doilea banner, care este de-a dreptul penal: „3 romani castiga 6,4 milioane de euro in Londra multumita procedeului unui savant demonic” . Mor… nu mai pot.. cum naiba sa incerci sa atragi clienti cu un asa titlu, „savant demonic”..

Cum nu vreau sa am de-a face cu necuratu’ si nici nu vad ca scrie undeva ca site-ul respectiv este inregistrat ca operator de date cu caracter personal, nu merg mai departe, insa ma uit peste formularul de inregistrare, mi se cere, numele, prenumele, data nasterii, email si sex.., la sex as fi vrut sa completez.. de 3 ori pe saptamana 🙂

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply