Inselatorii la loterie prin email

Trebuie sa recunoastem inca din start ca poate fi cu adevarat palpitant momentul in care primiti un email in care sunteti, practic, anuntati ca am castigat 1 milion de dolari la loto. Sau chiar mai multe!

Noi, cel putin, primim saptamanal zeci de astfel de emailuri, astfel incat ne-am obisnuit deja cu acest lucru si, drept urmare, le aruncam in SPAM imediat. Din pacate, insa, sunt foarte multe persoane care cred in acestea, nu sunt precaute in speranta ca emailul este real … si sfarsesc prin a pierde bani.

Situatia se schimba la 180 de grade doar in momentul in care sunteti anuntat de managerul de sindicat loto sau de catre compania care organizeaza respectiva loterie.

Dar cum sansele ca acest din urma lucru sa se intample sunt foarte mici, 1 la 175.000.000, dupa cum explicam intr-un articol precedent, foarte probabil sunteti tinta vizata pentru o teapa de zile mari. Fie ca ii spunem teapa, scam sau inselatorie, toate incep cu un email pe care trebuie sa il marcati ca atare (SPAM) si sa mergeti mai departe. Continutul acestora poate varia asemeni castigurilor (de la un milion de dolari pana la cateva sute de milioane).

Acesti tepari se folosesc de numere sonore precum Europe Lottery International, tocmai pentru a parea totul cat mai plauzibil. Acestia stiu, de asemenea, sa citeze nume de companii perfect respectabile, cum ar fi Virtual World Direct (un operator de sindicat din Marea Britanie), din nou, pentru a va convinge ca totul este cat se poate de “pe bune”.

Deci, cum ne dam seama ca avem de a face cu o inselatorie?

Semnele sunt, de obicei, destul de clare, in pofida faptului ca adeseori intra in ceata tocmai din cauza noastra, a celor care dorim sa fim mintiti, fiind ademeniti cu asemenea castiguri, desi in realitate stim ca nici macar nu am jucat la respectiva loterie sau, cazul doi, biletele peste care ne-am uitat de atatea ori au sfarsit prin a fi aruncate la cos.

Iata si cateva ponturi pentru a descoperi o inselatorie!

Adresa de email de la care a venit emailul – este o companie reala sau se foloseste de lotterywiner@yahoo.com pentru a ajunge la dumneavoastra? Daca nu sunteti sigur, uneori este suficient sa luati textul de dupa “@”, pe care sa il tastati in browser pentru a vedea unde va conduce. In cazul in care nu este vorba despre un organizator de loterie, e clar inca din start ca nu ati castigat absolut nimic.

Spammerii si escrocii se folosesc de adrese false, insa au nevoie de acestea pentru a fi contactati inapoi de catre dumneavoastra sau oricine altcineva, care ia de buna vestea unui astfel de castig, imaginar de altfel. Faceti acelasi test ca mai sus. Nicio companie care se respecta nu se foloseste de un cont gratuit de email pentru a corespunde cu castigatorii sai!

Cat de buna este gramatica si ortografica celui care v-a trimis respectivul email? Emailurile false sunt adesea scrise de oameni cu un bagaj limitat de cunostinte.

Dupa cum spuneam si mai sus, v-ati cumparat bilete la aceasta loterie? Nicio companie nu acorda milioane de dolari in mod aleatoriu unor persoane care nici macar nu au platit un amarat de bilet.

De unde au obtinut adresa dvs de email? Cer o taxa pentru a va procesa castigurile? Acesta este un semn garantat de inselatorie. De asemenea, in momentul in care va sunt cerute datele personale si detaliile bancare in scopul de a vira castigurile catre dvs, foarte probabil acestea urmeaza sa fie folosite intr-un mod fraudulos.

Si nu in cele din urma, Google este prietenul dumneavoastra. Multe escrocherii sunt listate pe diferite site-uri. Faceti o simpla cautare pe Google pentru numele pretins al companiei, precum si numele persoanelor mentionate in email. Folositi cu ghilimele numele proprii, tocmai pentru a ajunge mai rapid la sursa.

In speranta ca v-am fost de folos si cu aceasta ocazie, va invitam sa cititi si alte articole interesante de pe al nostru site, mereu actualizat si plin de informatii utile.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 9 Noiembrie 2021
loto 6/49 - 5 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 3 lei / varianta
joker - 4 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 5 Ron
48 9 12 60 lei
49 10 15 75 lei
50 10 30 150 lei
56 11 66 330 lei
57 12 22 110 lei
58 12 132 660 lei
59 16 112 560 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
35 lei
8
140 lei
9
420 lei
10
1050 lei
11
2310 lei
 
Case pe pariuri loto online
Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2021 ➤ 6y.ro