Loteria americana Powerball si Mega Millions

Home » Loteria americana Powerball si Mega Millions

Tot ce vrei să știi despre loteriile americane PowerBall și Mega Millions

Loteriile sunt din ce în ce mai îndrăgite, deși sunt printre cele mai vechi și clasice jocuri de noroc. Popularitatea lor depășește granițele statelor, iar loteriile internaționale au ajuns acum disponibile la un click, de pe smartphone sau tabletă. Cazinourile online au în oferta lor numeroase loterii. Deși jocul de loterie este simplu, iar mizele mici, atrage enorm de mulți jucători, datorită cotelor tentante, mai ales când e vorba de mai multe numere pe bilet.

Dacă ai visat întotdeauna să poți juca la o loterie americană, azi dorința ta este îndeplinită. Multe case de pariuri din România oferi posibilitatea de a paria la celebrele PowerBall sau Mega Millions. Nu ești la New York sau San Francisco, dar celebrele loterii americane sunt la îndemâna oricui acum.

În acest articol vei afla tot ce trebuie să cunoști despre cele două loterii americane, ce case de pariuri oferă cote la acestea, ce premii te așteaptă, precum și câteva trucuri și strategii de câștig care îți aduc mai aproape visul american.

Loteria PowerBall

Ce este loteria PowerBall?

PowerBall este una din cele mai celebre loterii din statele Unite, care funcționează din 1988. Din 1992, vechiul joc Loto America a devenit PowerBall. Este una dintre cele mai populare loterii, are birouri care vând bilete fizice în 45 de state americane, Puerto Rico, Washington DC și Virgin Islands.

Extragerea constă în 5 bile din 59 de bile albe plus una din 35 bile PowerBall. Variantele sunt ieftine, un bilet costă 2 dolari americani, iar extragerile au loc luni, miercuri și sâmbătă, la ora 22:59 ET.

Jackpot-ul maxim al loteriei PowerBall depășește 200 milioane $ (plată anuală). Ca particularitate, câștigătorii norocoși pot opta pentru plata în 30 de tranșe graduale, dar și pentru o plată forfetară, dar aceasta va fi mai mică decât marele câștig anunțat. În California, valoarea premiilor la loterie este determinat de cifra de vânzări și de numărul final de câștigători.

Care sunt regulile jocului PowerBall și ce câștiguri promite?

De la înființarea loteriei, regulile s-au schimbat de mai multe ori, pentru a oferi jucătorilor mai multe șanse și pentru a ridica nivelul câștigurilor.

Inițial trebuia să alegi șapte numere din 40 de numere. Apoi a fost adăugat un număr – bonus dintr-o selecție mai mică de numere. În cadrul fiecărei extrageri, jucătorii pot alege 5 numere dintr-un total de 59 de bile albe și 1 număr dintr-un total de 35 de bile roșii PowerBall.

Jucătorii pot alege numere dorite sau pot opta pentru un terminal de numere aleatoare al loteriei să aleagă la întâmplare numere, pe variante quick pick, easy pick, etc.

În cadrul unei extrageri, numerele câștigătoare sunt scoase aleator din 2 suflante, una cu bilele albe și una cu bilele roșii PowerBall. Cinci bile cu numere câștigătoare sunt extrase din prima suflantă și una din cea de-a doua suflantă. Dacă ghicești cel puțin 3 numere dintre bilele albe sau nimerești bila roșie PowerBall, ai parte de câștig.

Ordinea în care apar numerele de pe bilele albe nu contează, pe extragere sunt trecute în ordine crescătoare. Câștigurile variază de la zeci de dolari până la milioane.

Care sunt șansele de câștig ?

PowerBall din USA oferă șanse bune, iar premiile mici sunt numeroase, așa cum vezi în tabel.

La loteria PowerBall, 1 din fiecare 25 de bilete este câștigător. Deși premiile consistente au probabilități mici de realizare, ca la orice loterie, farmecul și atractivitatea constă în micile premii de zeci de dolari. Miza minimă la loteria PowerBall este de 2 dolari, un preț mic și atractiv pentru majoritatea jucătorilor, având în vedere că există numeroase șanse de câștig, mai ales la sume mici. De aceea, PowerBall rămâne una din cele mai iubite loterii din Statele Unite.

Câștigătorii jackpot-ului își pot alege fie premiul ca anuitate, fie ca plată forfetară. Dacă este selectată opțiunea de anuitate, câștigătorul are garantat să primească 30 de plăți graduale pe 29 de ani. Plățile anuale cresc cu 5% până la a 30-a și ultima plată. Cele 30 de plăți adunate sunt egale cu valoarea anuității.

Ce înseamnă jackpot la PowerBall ?

Ceea ce face deliciul jucătorilor la loteria PowerBall sunt jackpot-urile, adică sumele reportate sunt cumulate putând ajunge la valori amețitor de mari.

Fiecare jucător trăiește emoția că ar putea fi el norocosul beneficiar al jackpotului. La momentul redactării acestui articol, jackpot-ul este la nivelul sumei de 213 milioane de dolari american, o sumă râvnită de toți jucătorii din întreaga lume. Micile premii ajung la sute de mii de jucători. De exemplu la ultima extragere au beneficiat 357.429 de norocoși de premiul pentru ghicirea unui singur număr- bila roșie PowerBall.

Un jackpot de rulaj este de obicei împărțit între mai mulți jucători, în mod proporțional. Însă s-a întâmplat de mai multe ori în istoria loteriei PowerBall ca o singură persoană să ghicească toate numerele extrase și să câștige întregul jackpot.

Jackpot-ul tipic al loteriei este de 40 de milioane de dolari.

Un jackpot PowerBall de 40 de milioane de dolari poate să nu pară prea mult, dar gândește-te: 40 de milioane de dolari sunt într-adevăr o sumă mică de bani? Clădirea Smithsonian Institute din Washington, D.C. este oare o clădire scundă ? Dacă ar fi să stivuiești bancnote de 100 USD, înălțimea teancului cu 40 de milioane ajunge la înălțimea clădirii celebre din Washington. privire la înălțimile pe care banii le-ar atinge la fiecare sumă estimată de jackpot. Iar 300 de milioane aranjate pe înălțime în teanc de bancnote atinge înălțimea turnului Eiffel din Paris.

Care a fost câștigul cel mai impresionant la PowerBall?

Cel mai mare câștig de până acum a fost de 1,5 miliarde de dolari, acest record a fost atins în 2016. Numerele norocoase au fost alese de 3 persoane, astfel încât suma a fost împărțită între cei trei. Un alt jackpot neobișnuit de mare, atins la PowerBall, a fost aproape 600 de milioane de dolari. În acel caz, norocul i-a surâs unui singur jucător, care nu a trebuit să își împartă averea cu nimeni.

Știai că șansele tale de a câștiga un premiu sunt aceleași la fiecare extragere PowerBall?

Ai o șansă de 1 din 24.9 de a câștiga un premiu, atunci când jackpot-ul anunțat este de 40 de milioane de dolari.

Cine poate juca la PowerBall?

Jucători din lumea întreagă pot astăzi să își încerce norocul la PowerBall. Nu cu mult timp în urmă, loteria PowerBall era disponibilă doar pentru americani sau pentru orice jucător care se afla pe teritoriul Statelor Unite și putea achiziționa un birou de loterie.

Azi marile case de pariuri și cazinouri online de pe tot globul oferă posibilitatea de a paria la PowerBall. Oriunde te -ai afla, poți paria online pe numerele favorite, la cea mai faimoasă loterie americană. Poți juca la PowerBall oriunde. Loteriile online au devenit deosebit de populare, iar în România sunt azi mai multe case de pariuri care includ loteria PowerBall în oferta lor.

Unde poți paria la PowerBall?

E-Fortuna este una din casele de pariuri din România care oferă posibilitatea de pariere la PowerBall. În cadrul secțiunii Loterii, alegi din partea stângă a ecranului steagul Statelor Unite și apoi selectezi loteria PowerBall 5/ 69. Extragerea are loc dimineața devreme, la 5. 12, datorită decalajului orar față de timpul local al extragerii din Statele Unite. Cotele sunt destul de bune. Pentru un număr ghicit, cota este 12, pentru 2 numere ai cota 200, pentru 3 numere cota este 3300, iar pentru patru numere ai cota 90.000, iar miza minimă pe care poți paria este de 1 RON.

La Casa Pariurilor poți de asemenea să alegi din oferta de loterii americane PowerBall 5 din 69. Ai aceleași cote ca la Fortuna, iar ora extragerii este de asemenea 5.12, iar miza este 1 RON.

Maxbet oferă posibilitatea de a paria la PowerBall, dar cu cote ceva mai mici: pentru un număr cota este 11, dacă ghicești 2 numere, cota este 180, pentru 3 numere cota este 3000, pentru 4 numere ai cota 80.000. iar pentru 5 numere cota este 630.000.

În concluzie, dacă te pasionează loteria și vrei să trăiești emoțiile celei mai iubite loterii americane, PowerBall te așteaptă!

Loteria Mega Millions

Mega Millions este o loterie din Statele Unite, organizată de Multi State Association, unde participă mai multe state americane. Ca și PowerBall, Mega Millions este o loterie cu tradiție, prima extragere a avut loc în anul 2002. Poți juca Mega Millions în 45 de state americane, plus Districtul Columbia și Insulele Virgine ale SUA.

Mulți jucători cunosc deja această loterie, iar deschiderea spre lumea largă datorită posibilității de a juca online a adus și mai multă popularitate acestei loterii americane.

Record absolut Mega Millions

Cel mai mare jackpot Mega Millions a însemnat 1,537 miliarde de dolari. Pe 23 octombrie 2018, Mega Millions a stabilit din nou un record în industrie, cu un jackpot de 1,537 miliarde de dolari; a fost doar pentru a doua oară când un premiu de loterie a depășit pragul miliardului de dolari. Deoarece la extragere a fost doar un bilet câștigător, vândut în Carolina de Sud, a fost cel mai mare premiu de loterie din lume câștigat vreodată cu un singur bilet.

Cum pot juca la loteria americana Mega Millions?

Jucătorii pot alege șase numere din două grupuri separate de numere – cinci numere diferite de la 1 la 70 (bilele albe) și un număr de la 1 la 25 (mega minge de aur) – sau pot selecta opțiunea automată de alegere a numerelor Easy Pick/Quick Pick.

Câștigi jackpot-ul dacă ghicești cele șase numere câștigătoare de la o extragere. Ca și la Power Ball, jackpot-ul de pornire va varia în funcție de vânzări și va fi anunțat înainte de fiecare extragere. Există nouă moduri de a câștiga un premiu, poți primi un câștig de 2 USD …până la marele jackpot. Dacă nimeni nu câștigă jackpot-ul, banii sunt adăugați la jackpot-ul pentru următoarea extragere. Șansele generale de a câștiga un premiu sunt 1 din 24.

La momentul scrierii acestui articol, Mega Millions are disponibil un jackpot de 83 de milioane de dolari americani.

La ce case de pariuri găsesc loteria Mega Millions?

Superbet este una din casele de pariuri din România care îți oferă posibilitatea să participi la extragerile celebrei loterii americane. Cu o miză de doar 1 RON, poți alege numerele preferate pe biletul de loterie, la cote excelente . Pentru un număr ghicit corect, cota este 13, pentru două numere ai cota 220, pentru 3 numere cota este 5000, pentru 4 numere ai cota 100.000. Nu uita că având în vedere că extragerile au loc foarte devreme, la 6 dimineața ora Bucureștiului, ca și alte loterii din Statele Unite, trebuie să îți pregătești biletele din timp.

Mega Millions 5 din 70 este disponibil și la e Fortuna, o casă de pariuri serioasă, licențiată și sigură. Aici ai cote asemănătoare, iar miza este tot 1 RON. Și la Netbet poți paria pe numerele preferate, la Mega Millions sau PowerBall, cu cote la fel de avantajoase.

Unde găsesc rezultatele extragerilor Mega Millions?

Fiecare operator de pariuri afișează rezultatele extragerilor, pe care însă le poți afla imediat de pe site-ul loteriei americane. Cel mai recent câștig la Mega Millions s-a înregistrat pe 22 octombrie 2021, când s-a câștigat suma de 108 milioane de dolari brut (75.2 milioane cash) de către o familie din Lake Havasu City, Arizona.

Concluzii și păreri

Loteriile americane sunt atractive din mai multe puncte de vedere. Permit inclusiv câștiguri de valoare mică, numeroase, iar mizele sunt cu adevărat reduse. Poți juca online, și chiar dacă extragerile au loc la ore foarte dificile, dimineața devreme, poți completa biletele și le înregistrezi la casa de pariuri unde ai cont, înainte de extragere.

Ai la dispoziție numerele din extragerile anterioare, însă nu există prea multe strategii bazate pe statistici care să te ajute. Nu uita că jocul de loterie este bazat mai cu seamă pe noroc, iar distracția trebuie să fie principalul motiv pentru care alegi celebrele Mega Millions sau PowerBall. Milioane de americani visează la marile premii constituite în jackpoturi, iar tu te poți alătura lor. Alege casa de pariuri favorită și trăiește emoțiile loteriilor americane.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 9 Noiembrie 2021
loto 6/49 - 5 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 3 lei / varianta
joker - 4 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 5 Ron
48 9 12 60 lei
49 10 15 75 lei
50 10 30 150 lei
56 11 66 330 lei
57 12 22 110 lei
58 12 132 660 lei
59 16 112 560 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
35 lei
8
140 lei
9
420 lei
10
1050 lei
11
2310 lei
 
Case pe pariuri loto online
Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2021 ➤ 6y.ro