Cat costa un bilet la loto germania

 Cat costa un bilet la loto germania

Costul unei variante la loto germania 6/49 este de 1 Euro , adica aproximativ 4,7 lei pe varianta. Prețul unei variante loto germania este mai mic decât cât cel al unei variante la jocul loto 6/49 Romania. Tragerile loteriei germane au loc de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și sâmbătă. Premiul minim garantat de loteria germană este de 1 milion de euro.

Rezultate extragere loto germania din 20 Martie 2021

La tragerea loteriei germane 649 – Lotto 6 aus 49 din 20 Martie 2021, s-au extras următoarele numere câștigătoare: in curs de actualizare – Superzahl in curs de actualizare

Cate premii sunt în total la loto germania

In total la loto germania sunt 9 categorii de castig, și se extrag 6 numere din intervalul 1-49, un al șaptelea numar denumit Zusatz-zahl și un numar bonus Super-zahl. Acesta din urmă se folosește la categoriile 1,3,5,7 și 9 . Pentru categoria a 9-a veți primi o sumă fixă de 5 Euro, de 5x valoarea unei variante plătite la agențiile loto de pe teritoriul germaniei.

Cum se câștigă marele premiu, jackpot?
Pentru a câștiga marele premiu jackpot, trebuie să nimeriți toate cele șase numere extrase din intervalul 1-49 și sumărul Super-zahl. În cazul în care ghiciți toate cele șase numere, dar nu ghiciți și numărul bonus Super-zahl primiți premiul la categroia a 2-a, echivalent cu premiul la categoria 1 a loteriei romane loto 6/49.

Diferența dintre loteria germană si loteria română constă în faptul că la loteria germană premiul se câștigă aproape săptămânal. Unul din factorii care fac atât de actractivă loteria germană este prețul unei variante raportat la salariul unui jucător german și numărul de variante jucate raportat la numarul de locuitori.

Cât costa un bilet loto la loto germania la casele de pariuri?

Din păcate legislația actuală nu permite achiziționarea biletelor loto, dar puteți paria pe numerele extrase. De exemplu, casa de pariuri Netbet oferă posibilitatea de a face pariuri pe numerele loto germania.

Astfel, pentru pariul pe 1 număr primiți de 7.75 ori valoarea pariului plasat, în timp ce 3 numere ghicite vă pot aduce de 725 ori valoarea sumei pariate. De exemplu pariați 10 Lei pe 3 numere la tragerea loto germania de miercuri și vă ies toate cele 3 numere, veți primi suma de 7250, minus impozitul de 1% care vi se reține la sursă.

Costul biletului loto

Important în alegerea unui tip de joc la loto, este costul biletului. Mai precis, merită acordată atenție raportului dintre prețul biletului și fondul total de premiere.

Astăzi, poți alege un joc la loto, care ofera caștiguri destul de mari, iar costul biletului este mult mai mic comparativ cu alte jocuri. Atunci când alegi să joci un bilet la loto, se recomandă să decizi din timp ceea ce preferi, să câștigi mai puțin și mai des, sau să câștigi premiul cel mare. Desigur, astăzi există multe loterii care ofera premii destul de mari, spre exemplu loto germania, și cu toate acestea, rareori sunt jucate.

Există, de asemenea, jocuri care nu pot oferi premii mari, însă este destul de usor să câștigi aici. Dacă te simți mai bine să câștigi mai des și mai puțin, trebuie să te axezi pe jocuri simple, care sunt ținute de mai multe ori pe zi.

Pentru a deveni membru al unora dintre ele, este suficient să ai doar câțiva lei în portofel. În consecință, nu pot exista jackpot-uri mari aici, dar este posibil ca investițiile tale să fie răsplătite mai mult decat la celelalte.

Trebuie să știți totuși că orice joc loto este până la urmă un joc de noroc, și indiferent că jucați la loteria română, la euromillions sau la loto germania, trebuie să nu cheltuiți sunme mari de bani în speranța unui eventual câștig.

Nu trebuie niciodată să cheltuiți mai mult decât vă permiteți să oierdeți, indiferent că ne referim la jocuri de cazino, pariuri sau bilete loto.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply