Tot ce vrei să afli despre Loto Keno

Dacă îți place să pariezi la loterie, cu siguranță ai auzit de Keno. Loteriile de tip Keno sunt populare pe majoritatea platformelor de jocuri online.

În acest articol vei afla detalii despre Keno, ce variante de loto Keno poți juca, despre Bingo, sloturi inspirate de Keno, cum se pariază la Keno și la final, ce loterii internaționale Keno poți încerca.

Ce este Loto Keno

Jocul Keno este unul dintre jocurile de loterie vechi, populare și foarte cunoscute, încă de la începuturile pariurilor de tip loto. Încă din antichitate, jocul de loterie era organizat pentru distracție iar istoricii afirmă că loteria a contribuit pentru a finanța construirea Marelui Zid Chinezesc.

Keno clasic este jocul la care sunt extrase 20 de numere câștigătoare din 80, aceasta fiind versiunea inițială. Azi există Keno 20 din 70 sau 20 din 62, cu mai multe șanse de câștig, fiind prezente mai ales în forma loteriilor online.

În funcție de regiune sau țara care organizează loteria Keno, există și denumirea Kino, dar este exact același tip de loterie.

Iubitorii jocului de Bingo vor fi surprinși să afle că acest tip de concurs live, atât de îndrăgit, provine tot din Keno, cu toate că sunt destul de diferite. În ultimii ani, tehnologiile de proiectare a jocurilor online au introdus tot mai multe variante de Keno în oferta cazinourilor online, iar extragerile se fac des, în orice zi și aproape la orice oră.

Tipuri de jocuri de loterie Keno

Poți juca Loto Keno în diverse variante, după cum urmează:

➤ Keno clasic 20/80

Poți juca la acest gen de Keno la diverse loterii, dar una din cele mai populare este Keno Grecia. Mulți jucători sunt atrași de această loterie, iar numeroși români spun că este una din cele mai accesibile. Firesc, de altfel, având în vedere că extragerile au loc din 5 în 5 minute, de-a lungul zilei, deci evident poți paria la Keno la orice oră, online. Site-urile care găzduiesc loterii Keno Grecia afișează extragerile rapid, la maxim 15 minute de la momentul terminării extragerii.

O altă loterie cunoscută pentru varianta clasică de Keno este Slovacia Keno. Extragerile sunt la fel de dese, anunțarea rezultatelor este rapidă. Poți găsi pe site-urile platformelor de cazino online care găzduiesc Keno Slovacia și statistici interesante, care te pot ajuta să îți formulezi o strategie de câștig.

Încă o loterie internațională Keno care se dovedește atractivă pentru jucători este Polonia Multi Loto. La această loterie Keno se extrag numere câștigătoare de două ori pe zi, la prânz și seara. Slovacia E club Keno este tot o loterie de tip 20/80 , clasică, dar mai rar de întâlnit în ofertele platformelor de jocuri online.

➤ Keno 20/70

Această versiune de loto Keno a apărut mai de curând și a câștigat aprecierile jucătorilor de pretutindeni. Există numeroase loterii Keno 20/70 în Franța, Germania, Polonia, Belgia, Finlanda.

Una din loteriile de renume din străinătate este Keno Franța, deși are doar 2 extrageri pe zi. Prima este la ora 14:30, iar cea de-a doua are loc seara la ora 21:30. Rezultatele se afișează mai greu, e recomandat să urmărești soldul contului online pentru a verifica dacă ai câștigat.

Finlanda Keno organizează 3 extrageri zilnic iar Germania Keno 20 /70 are o singură extragere la ora 20.10. Există și opțiunea să joci la Keno Belgia, de asemenea cu o singură extragere la ora 19.55.

Polonia Keno este o loterie de tip 20/70, cu extrageri dese, foarte populară, este diferită de Polonia Multi.

➤ Keno 20/62 sau Keno 20/62

Această versiune de Keno este mai puțin celebră, o vei găsi în doar câteva oferte de loterii internaționale. Letonia Keno 20/60 sau Keno 20/62 sunt două loterii diferite, care devin din ce în ce mai des folosite de jucătorii care își încearcă norocul la loto.

➤ Keno 20/90

Italia Keno este o loterie de tip 20/90 unde au loc extrageri din 5 în 5 minute. Nu toate casele de pariuri au în ofertă această loterie. Majoritatea caselor de pariuri permit maxim 15 numere pe un bilet, în combinații de maximum 8 numere.

➤ Jocul de Bingo Online

Bingo online este un fel de versiune a Loto Keno, însă are reguli diferite și se joacă în alt mod. Diferă esențial durata extragerii. La Keno Loto se extrag 20 de numere câștigătoare din 70,90,60 de numere. La Bingo se extrag numere până ce un jucător obține o linie câștigătoare. Keno este mai aproape de loteria tradițională iar Bingo este mai degrabă un show în care publicul se bucură live de joc.

Biletele de Bingo au numere deja alese aleatoriu de sistem, iar competiția este realizată între participanții la joc. Bilele de extrag până la realizarea combinațiilor câștigătoare – linie, două linii sau se strigă Bingo – ai câștigat întregul bilet.

Jocul fiind interactiv, permite dezvoltarea unui spectacol real, unde cu siguranță vor fi câștigători, de aceea este și foarte popular, fiind adesea însoțit de programe artistice de succes.

➤ Sloturile inspirate din jocul Keno

Sloturile dezvoltate de producători faimoși au preluat ideea de loto Keno și au devenit foarte populare. Există mai multe versiuni de sloturi gen Keno, care atrag iubitorii de păcănele dar și împătimiții jocului de loterie. Numeroase case de pariuri au în ofertă cel puțin un joc Keno.

➤ Pariuri la loto Keno

Dacă vrei să joci la loterie de tip Keno, trebuie să accesezi site-urile cazinourilor online sau a caselor de pariuri, pentru că Loteria Română nu organizează jocuri de Keno. Oferta este însă variată, găsești numeroase loterii internaționale Keno, poți paria online în orice zi a săptămânii și chiar la orice oră. Poți alege numere dar nu mai mult de 15 – 16, și combinații de 8-9 în aceeași combinație (în funcție de loterie și de casa de pariuri care are în ofertă jocul de Keno).

Cotele oferite la loterii Keno sunt în general peste 3, mai degrabă între 3.8 și 4 pentru versiunea clasică 20/80. Cu cât cota este mai mare, cu atât vei avea șansa pentru o sumă mai bună, dar cota mare înseamnă un risc sporit de eșec, evident. Oricum, sistemele de loterie Keno permit adoptarea unor strategii matematice de joc, care te pot aduce mai aproape de câștig.

Read More

Preturi bilete loto - actualizat 9 Noiembrie 2021
loto 6/49 - 5 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 3 lei / varianta
joker - 4 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 5 Ron
48 9 12 60 lei
49 10 15 75 lei
50 10 30 150 lei
56 11 66 330 lei
57 12 22 110 lei
58 12 132 660 lei
59 16 112 560 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
35 lei
8
140 lei
9
420 lei
10
1050 lei
11
2310 lei
 
Case pe pariuri loto online
Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2021 ➤ 6y.ro