Loto Slovacia Keno

În rândul loteriilor internaționale, Slovacia Keno a devenit una din cele mai iubite și accesate loterii, inclusiv și pentru jucătorii din România. Extragerile la Slovacia Keno sunt tot mai des prezente pe biletele românilor, mai ales că aceste extrageri au loc cu regularitate, non-stop, din 5 în 5 minute. Iată de ce e bine să cunoști detalii despre această loterie, pentru a te bucura de distracție și, de ce nu, de câștiguri foarte atractive.

Ce fel de loterie este Slovacia Keno?

Slovacia Keno este o loterie 20/80, la care sunt extrase 20 de numere aleatorii dintr-un total de 80, deci o loterie Keno. Extragerile non stop au loc la fiecare 5 minute, zi de zi, sistem foarte apreciat de jucători, pentru că permite construirea de strategii, la fel ca la alte loterii de tip Keno.

De ce este populară loteria slovacă? Există mai multe motive pentru care poți și tu să optezi pentru această loterie:

  • Poți să mizezi pe numere oricând vrei, extragerile au loc zilnic, iar la fiecare 5 minute alte bile norocoase sunt extrase din urna virtuală
  • Joci online iar rezultatele le afli imediat, iar jucând des pe extrageri consecutive poți aplica diferite strategii de joc gen Martingale sau D Alembert, în funcție de fondurile tale de joc
  • Poți juca orice sistem dorești la loteria Slovacia Kino. Această loterie permite pariuri pe un singur număr, până la sisteme 5/9, 7/8, până la 8/15.
  • Cotele sunt de regulă destul de mari, în funcție de casa de pariuri aleasă, dar nu au variații mari

Ce cazinouri online au în ofertă loteria slovacă Keno 20/80

  • Superbet – această casă de pariuri este una din cele mai cunoscute și apreciate, iar oferta de loterii online cuprinde și loteria Keno Slovacia 20/80. La Superbet, miza minimă pentru pariul la loterie este de doar 1RON, iar cotele sunt excelente.
  • Netbet – Netbet este o altă agenție recomandată pentru iubitorii de pariuri la loto. Keno Slovacia 20/80 face parte din oferta Netbet, cu miza minimă de 1 RON . Vei vedea că platforma oferă statistici updatate cu privire la ultimele extrageri, numere reci sau calde, 5 perechi frecvente sau 5 perechi frecvente consecutive.
  • Casa Pariurilor – Aici ai la dispoziție o aplicație excelentă pentru mobil, unde poți plasa inclusiv bilete la loteria Slovacia Keno
  • PublicWin – Acest cazino online are și secțiune loto, unde poți paria miza minimă de 1 RON pentru Loto Slovacia Keno.

Există și unele case de pariuri care nu oferă extragerile de la Loto Slovacia, ba mai mult, nu au deloc loto în oferta lor. De exemplu la Unibet, Betano sau Betfair nu poți paria la Keno Slovacia 20/80.

Cote la loto Keno Slovacia?

La toate casele de pariuri nu vei putea paria mai mult de 15 numere la o extragere, chiar dacă numărul total extras este de 20 de numere. Iată ce cote oferă fiecare din cele mai cunoscute cazinouri online care au în ofertă Keno Slovacia:

Numele operatoruluiCota 1 numărCota 2 numereCota 3 numereCota 4 numereCota 5 numere
Superbet3.916703101500
Netbet3.916713001400
Casa Pariurilor3.7715653001500
Fortuna3.7715653001500
Publicwin3.916703101500
MaxBet3.916713001400

Așa cum vezi din tabelul de aici, mizele diferă destul de puțin între casele de pariuri. E important să alegi și în funcție de accesibilitatea platformei. Dacă preferi să joci folosind telefonul mobil, atunci alege o casă de pariuri care are aplicație specială dedicată dispozitivelor mobile, perfect optimizată pentru extragerile la loterie, așa cum sunt Netbet sau eFortuna.

Cum afli rezultatele la Slovacia Keno

Poți afla simplu ce rezultate au fost înregistrate, ce numere au ieșit la extragerile precedente.

Majoritatea caselor de pariuri online care oferă posibilitatea să joci la această loterie prezintă pe site și o secțiune numită ”Rezultate” . Aici vei putea consulta lista de numere extrase la Slovacia Kino 20/80.

Există și site-uri ale loteriei slovace pe care le poți accesa, eventual folosind Google Translate pentru afla dacă biletul tău este unul câștigător. Pentru că extragerile sunt dese, la 5 minute o dată, afli destul de rapid dacă pariul tău este câștigător, consultând eventual balanța contului tău de jucător.

Timpul de apariție a rezultatelor este de câteva minute sau ceva mai mult, până sunt afișate rezultatele și biletul tău este validat. Pe unele site-uri, așa cum este Netbet, apar și câștigătorii din săptămâna curentă, cu mizele și sumele obținute.

Strategii și trucuri pentru a câștiga la loto Keno Slovacia

Așa cum se știe, cele mai bune strategii pentru loteria de tip Keno sunt cele cu mize progresive. De ce? Pentru că la Loto Slovacia 20/80 cotele sunt deseori peste 3, chiar 4 și permit parierea succesivă a biletelor, având în vedere intervalul scurt de timp între extrageri.

Alegi așadar parierea pe un număr sau pe un șir de numere, de la prima extragere. Apoi le păstrezi și crești miza progresiv. Cele mai cunoscute și aplicate strategii care se pretează la jocurile de tip Keno sunt Martingale, Fibonacci sau repetarea numerelor.

➤ Martingale

Strategia Martingale este una din cele mai celebre strategii, pe care de regulă o cunoști de la masa de ruletă. Această strategie e utilă pentru jocuri care au cote peste 2. Loteria Kino Slovacia 20/80 are cote de peste 3.5, fiind așadar potrivită pentru acest sistem de pariere.

Martingale constă în dublarea mizei după ce pierzi un pariu. Se repetă următorul pariu cu miza dublă, și se continuă până la câștig. O astfel de strategie pare sigură, însă trebuie să iei în considerare că sistemul Martingale presupune un buget considerabil, care să permită numeroase pariuri consecutive pe aceleași numere, cu mize progresive tot mai mari.

➤ Strategia D’Alembert

Faimosul matematician Jean le Rond D’Alembert, a enunțat diferite teoreme și principii, din care a derivat o strategie interesantă pentru pariere, aplicabilă și în cazul loto Slovacia 20/80.O asemenea strategie cu miză progresivă se aplică mai ales pariurilor cu cotă peste 2, de aceea este perfectă și pentru loterii. Parierea organizată, cu același tip de pariu, se bazează pe creșterea cu o unitate după fiecare pariu pierdut, sau scădere dacă pariul este câștigat. Această oscilație se aplică unui buget de regulă consistent, pentru a putea susține numeroase mize consecutive.

Concluzii și păreri

Așa cum ai văzut, loteria slovacă Keno 20/80 este una din cele mai jucate loterii, simplu de accesat și la îndemână oricând. Extragerile dese și mizele bune te vor atrage să îți încerci norocul.

Cel mai important sfat pentru a te bucura relaxat de jocul la loterie este să joci responsabil și să nu mizezi excesiv de optimist. Strategiile cu mize progresive cer fonduri inițiale consistente și e recomandat să nu le inițiezi dacă crezi că nu le poți duce la bun sfârșit. Nu uita că scopul loteriei este în primul rând distracția. Alege casele de pariuri care oferă cote bune, unde poți juca cu mize mici, iar satisfacția va fi garantată.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 8 Septembrie 2023
loto 6/49 - 7 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 4 lei / varianta
joker - 6 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 7 Ron
48 9 12 84 lei
49 10 15 105 lei
50 10 30 210lei
56 11 66 462 lei
57 12 22 154 lei
58 12 132 924 lei
59 16 112 784 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
49 lei
8
196 lei
9
580 lei
10
1470 lei
11
3234 lei
 
Case pe pariuri loto online
Superbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2023 ➤ Bilete Loto Online