Megamillions, loteria americana a stabilit un nou record mondial

 Megamillions, loteria americana a stabilit un nou record mondial

mega milions

Megamillions, una dintre celebrele loterii din SUA, a stabilit astazi un nou record mondial privind cel mai mare premiu la loterie din istoria omenirii. Premiul in valoare de aproximativ 540 milioane de dolari este cel mai mare premiu din istorie. In ultimele doua zile oficialii loteriei americane megamillions au trebuit sa schimbe valoarea premiului de doua ori, ultimul anunt fiind de 540 milioane de dolari. Totusi conform oficialilor peste 2000 de bilete sunt vandute in fiecare minut ! si este foarte probabil ca premiul sa ajunga la o valoare de 600 de milioane de dolari.

Castigatorul sau castigatorii pot alege doua variante de incasare a premiului, sa primeasca toti banii odata sau sa primeasca banii esalonat pe o perioada de 26 de ani. In cazul in care castigatorul doreste toti banii odata acesta va primi 389,8 milioane in loc de 540. La loterie pot participa si cetatenii altor state, deci daca va aflati pe teritoriul statelor unite dati fuga pana la un magazin si cumparati cateva bilete, chiar daca nu nimeriti toate numerele puteti castiga la categoria a doua o suma deloc neglijabila. Premiul fix la categoria a doua este de 250 mii de dolari si daca aveti cumparata si optiunea multiplier atunci veti primi 1 milion de dolari !

Jackpot megamillions 540 milioane dolari

megamillions

Ora extragerii loteriei americane megamillions

Ora tragerrii loto megamillions este ora 23.00 EST, adica ora 6 dimineata, ora Romaniei. Tragerea megamillions va avea loc Sambata 31 Martie 2012, ora 6.00 (RO)

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply