295 de milioane de dolari la loteria americană megamillions

 295 de milioane de dolari la loteria americană megamillions

Vineri spre sâmbătă noaptea, loteria americană euromillions va organiza o nouă extragere loto, premiile puse în joc la categoria 1 stârnind un interes major printre iubitorii jocurilor loteristice de pe întreg mapamondul.

În România, din păcate jucătorii români nu pot juca sau cumpăra bilete prin intermediul site-urilor de profil datorită legislației care interzice acest lucru. Totuși dacă vă consolează cu ceva, puteți face eventual un pariu pe numerele loto prin intermediul agențiilor de cartier și a caselor de pariuri online. Premiile bineînțeles sunt limitate.

O lege care îngrădește drepturile cetățeanului dar, „unde-i lege nu-i tocmeală”, corect?

Tragerea megamillions din această noapte oferă un premiu de 295 de milioane de dolari cu o opțiune de cashout de 181,8 milioane de dolari.

Ce este opțiunea de cashout? Reglementările loteriei americane oferă opțiunea câștigătorilor de a încasa tot premiul odată sau pe o perioadă de câțiva zeci de ani. Dacă câștigătorul optează să încaseze toți banii odată, acesta va primi doar o parte din sumă, în cazul de față 181,8 milioane, adică cu 113 milioane mai puțin.

Cum știți, mulți din cei care au câștigat sume mari de bani la jocurile loto au ajuns în faliment sau fără nici un ban. De aceea opțiunea de a încasa banii într-un interval mai mare de timp poate fi o soluție salvatoare.

În total, la loteria americană megamillions există nouă categorii de câștig, categoria 1 oferind premiul jackpot, în timp ce ultima categorie vă poate oferi un câștig fix de 2 dolari. Pentru acest ultim câștig este necesar să ghiciți valoarea bilei megaball, bilă care se extrage din intervalul 1-25.

Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție pe contul de facebook. Aici puteți vedea rezultatele celor mai importante loterii internaționale dar și noutăți și știri din lumea jocurilor de noroc

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply