Home » Fortuna

Casa de pariuri Fortuna este bine-cunoscută jucătorilor români, fiind și sponsor oficial al echipei naționale de fotbal. De aceea, mulți jucători care pariază de regulă pe evenimente și competiții sportive aleg să se distreze pariind câte un bilet la loterie.

Pros
  • Bonus disponibil în secțiunea de loto
  • Miză minimă 1 Leu
Cons
  • Număr mic de loterii disponibile
  • Cote mai mici decât la alte cazinouri online
  • Lipsă limba maghiară
  • Bonus de tip predatory

Pariurile la loterie sunt dintre cele mai vechi jocuri de noroc, mereu populare și îndrăgite de jucători, de către cei cu experiență, dar și de cei începători. De aceea multe case de pariuri și cazinouri online au introdus treptat în oferta lor loterii din lumea întreagă. Cele mai cunoscute loterii din țările europene dar și din alte colțuri ale lumii pot fi acum accesate online, iar la Fortuna găsești mereu cote excelente pentru a-ți încerca norocul.

Casa de pariuri Fortuna este bine-cunoscută jucătorilor români, fiind și sponsor oficial al echipei naționale de fotbal. De aceea, mulți jucători care pariază de regulă pe evenimente și competiții sportive aleg să se distreze pariind câte un bilet la loterie.

Cum pariezi la loterie la Fortuna

Pe prima pagină, sus, vei găsi secțiunea Loto. Aici găsești în coloana din stânga lista loteriilor internaționale unde poți paria. În zona centrală ai extragerile în desfășurare și lista updatată a următoarelor extrageri, din care poți alege o loterie preferată. Alegi țara, loteria și data extragerii, ora și apoi numerele pe care vrei să pariezi. Cotele sunt prezente exact în prim plan, pentru ca tu să știi la ce câștiguri să te aștepți dacă alegi 1, 2, 3 sau combinații de numere.

Pe ecran ai așadar țara, loteria, cotele mai jos, bilele cu numere din care alegi pariul tău, imediat dedesubt ai rezultatele extragerilor anterioare, la un click distanță. Selectezi extragerea, data și ora.

Pe măsură ce completezi biletul, în dreapta ecranului apar numerele alese, combinațiile posibile, suma totală a pariului este miza ta. Așa cum vezi, prima propunere, adică miza minimă este doar 1 RON.O poți evident modifica, alegând suma pe care vrei să plasezi pariul. Biletul este calculat automat, ai trecut pe bilet inclusiv câștigul potențial.

După cum vezi, este foarte simplu să plasezi un pariu la loterie, atunci când ești jucător la Fortuna.

Ce loterii internaționale sunt incluse în oferta Fortuna

Există în ofertă loterii diferite din 25 de țări. Din Europa sunt prezente celebrele loterii din Grecia : Kino 20/80, Loteriile letone Keno și 5/35, Loteria Polonia 6/49, Keno 20/70 și Multi Multi, trei loterii din Franța și nu mai puțin de 15 loterii italiene. Ca particularitate, la Fortuna poți paria pe 31 de loterii din Statele Unite, printre care și celebrul PowerBall 5/69.

La Fortuna poți beneficia de cote foarte bune, de exemplu la Franța 5/49 ai cote de 9.25 pentru un număr câștigător, 111 pentru 2 numere, 1.800 pentru trei numere.

Din Polonia, loteriile Keno 20/70 și Multi 20/80 atrag numeroși jucători. Polonia Keno 20/70 are extrageri la fiecare 4 minute, cu cote la fel de bune: pentru un număr ghicit ai cota 3.40, la două numere corect alese ai cota 12.5, la trei numere cota este 47 iar la patru numere ai cota 180.

Loto Polonia Multi 20/80 oferă zilnic 2 extrageri, la ora 15 și 22:50. Aici cotele încep cu 3.77 pentru un număr, continuă cu 15 pentru două numere, cu 65 pentru 3 numere , 300 pentru 4 numere.

O altă loterie preferată de jucătorii de la Fortuna este Kino Grecia 20/80. Aici din 5 în 5 minute sunt extrase numere, iar cotele pleacă de la 3.77 pentru un număr, 15 pentru două numere, 65 pentru 3 numere, ajungând la 140.000 pentru 8 numere corect intuite.

Alte loterii interesante unde poți plasa bilete sunt cele din Finlanda, Elveția, Germania, Islanda Croația.

Loteria Italiană este de fapt reprezentată de extrageri de loterie ce au loc în diferite orașe și regiuni ale Italiei: Roma, Bari, Cagliari, Florența, Milano, Napoli, etc. Majoritatea sunt loterii cu extrageri 5/90, iar cotele sunt de asemenea interesante. Există și Italia 10e Loto 20/90, o loterie foarte îndrăgită pentru frecvența mare, se extrag numere la fiecare 5 minute, iar cotele la Fortuna sunt cu adevărat tentante. Pentru un număr extras norocos ai cota 4.20, pentru două numere cota este 20, pentru trei numere cota este 100, iar pentru 7 numere ai cota 85.000.

Loteriile din Statele Unite sunt și ele diverse și interesante pentru mulți jucători. Față de versiunile europene de loterie, aici întâlnești loterii de tipul Connec Clasic 6/44, Indiana Hossier 6/46, Michigan 6/47, Missouri 6/44. Celebrul PowerBall 5/69 are cote mari la Fortuna. Pentru un număr extras cota este de 12, pentru 2 numere ai cota 200, pentru 3 numere cota este 3300 iar pentru 4 numere cota atinge 90.000. Ora extragerii este matinală însă, în fiecare zi la ora 5.12 ora României. La aceeași oră poți paria la PowerBall USA 1/26, cu cota unică de 24.5

Cum afli rezultatele la extragerile loteriilor la Fortuna

În secțiunea de Rezultate loto sunt trecute ultimele numere câștigătoare, data și orele extragerilor, dar poți consulta și extrageri din lunile anterioare ale întregului an. Aceste statistici sunt utile atunci când vrei să îți construiești o strategie pentru a juca la loterie.

Mai ai posibilitatea să afli direct rezultatele extragerilor din website-urile loteriilor din țările respective. Sau pur și simplu, dacă vrei să vezi dacă ai câștigat, vei accesa contul tău deschis la Fortuna și vei vedea banii alocați în cazul unui câștig.

Strategii și tactici pentru a câștiga la loterie Fortuna

Jucătorii cu experiență spun că trebuie să adaptezi strategia pentru fiecare joc la care participi. Așa cum vezi, loteriile diferă iar o strategie poate și excelentă pentru Keno Loto dar nepotrivită pentru Powerball. Analiza statistică a rezultatelor anterioare este una din tacticile abordate de numeroși jucători la loterie.

  • Numere ”fierbinți”

Numerele numite „fierbinți” sunt cele care apar cel mai des în extragerile pe care le iei în calcul. Teoria celor mai extrase numere consideră că trebuie să alegi un interval de timp pentru care să observi ce numere sunt cel mai des extrase. Acelea sunt așadar numerele „fierbinți”.

  • Numere ”reci”

Analiza ultimelor extrageri relevă un anumit set de numere care nu au fost demult extrase sau chiar niciodată. Acestea sunt numerele reci. E bine să le notezi, e posibil să apară în viitoarele extrageri

  • Numere restante

Numerele restante sunt numerele cele care nu au mai fost extrase de ceva vreme, sunt așa zis întârziate, cu cât avansezi statistic mai mult în trecut.

Unii jucători aleg să joace numerele cele mai frecvent apărute la ultimele extrageri, alții din potrivă pariază pe numerele care au apărut cel mai rar în extragerile precedente.

Echilibrul numerelor calde, reci și restante te poate ajuta să concepi propria strategie. Nu ai însă nici o garanție că numerele reci vor fi următoarele extrase iar numerele deja ieșite în extragerile anterioare nu se vor mai repeta.

Analiza cotelor este o altă strategie de succes uneori. O cotă mai bună înseamnă un câștig mai mare, la aceeași miză. La Fortuna, cotele sunt mari, iar varietatea loteriilor îți permite să alegi cele mai grozave cote și să pariezi numerele preferate.

Nu omite factorul noroc, de cele mai multe ori fericiții câștigători sunt cei care mizează pe câteva numere la întâmplare și reușesc să ghicească exact. Jocul de loterie este în primul rând o distracție iar plăcerea de a urmări extragerile este una simplu de satisfăcut, cu o miză minimă la Fortuna, de numai 1 leu.

Concluzii

Dacă vrei să încerci jocul la loterie pe mize mici, cu cote foarte bune, alege Fortuna. Aici poți paria la zeci de loterii cunoscute, alegi mizele așa cum dorești, poți afla imediat rezultatele extragerilor iar modul de pariere este foarte simplu. Platforma Fortuna funcționează excelent pe orice dispozitiv. Ai la dispoziție inclusiv o aplicație Fortuna, cu care poți paria de pe telefonul mobil, de oriunde te-ai afla.

Fortuna Details

Licences:
Languages:
Currencies:
Established:

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 9 Noiembrie 2021
loto 6/49 - 5 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 3 lei / varianta
joker - 4 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 5 Ron
48 9 12 60 lei
49 10 15 75 lei
50 10 30 150 lei
56 11 66 330 lei
57 12 22 110 lei
58 12 132 660 lei
59 16 112 560 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
35 lei
8
140 lei
9
420 lei
10
1050 lei
11
2310 lei
 
Case pe pariuri loto online
Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2021 ➤ 6y.ro