7 sisteme folosite pentru a prezice numerele câștigătoare la loterie

Dacă îți place să pariezi la loto, atunci cu siguranță acest articol despre sisteme cu numere și strategii pentru loterie poate fi distractiv de citit și util. Mulți oameni care doresc să joace la loto și să-și îmbunătățească șansele de a câștiga folosesc o strategie.

O strategie pentru loterie este un sistem sau o metodă de alegere a numerelor pentru a juca la loterie, cu ideea că se poate prezice care dintre numere au mai multe șanse să fie extrase. Nu există rețete sigure și nici strategii infailibile.

Numerele câștigătoare la loto sunt extrase total la întâmplare, dar asta nu îi împiedică pe oameni să creadă că există modalități de a sparge sistemul. Și cine știe, există oameni care au câștigat la loterie de mai multe ori, așa că poate că unele dintre aceste sisteme ar putea fi norocoase pentru tine.

Dacă ai de gând să folosești o strategie loto, iată șapte dintre care poți alege:

Dacă îți place să cauți tipare și modele matematice în seturi de numere, îți poți folosi această abilitate pentru a construi o strategie a alegerii numerelor la loterie. Iată câteva exemple de moduri de a alege numerele pentru biletele de loterie:

Identificarea numerelor calde, reci și restante

Pentru a utiliza strategia de numere, analizează rezultatele loteriei unde vrei să joci și vezi care numere au fost extrase recent și care nu. Poți alege oricâte extrageri anterioare dorești, dar ar trebui să existe cel puțin 50 pentru a obține o dimensiune decentă a eșantionului.

Numerele fierbinți sunt cele care au fost alese cel mai frecvent pe parcursul extragerilor pe care le-ai analizat. Poți lua în considerare aceste numere „norocoase” pentru a alege să le treci pe bilet.

Numerele reci sunt extrase mai rar în general. Este posibil să fi fost extras recent un număr rece, dar numărul total de extrageri este sub medie. Poți juca ca strategie exact pe aceste numere rare ori pe numere considerate cu ghinion.

Numerele restante sunt cele care nu au apărut în ultimele săptămâni. Poate că e vorba de un număr fierbinte care nu a fost extras recent. Ai putea crede că va apărea în curând.

Unii oameni susțin că formarea unui set de numere câștigătoare prin amestecarea numerelor calde, reci și restante și parierea pe acest mix le oferă un avantaj.

Sistemul de rulaj

Un sistem de rulaj funcționează prin direcționarea unui anumit număr de numere comune și apoi combinarea acelor numere cu fiecare număr suplimentar posibil pentru a genera o serie de bilete cu șanse mai mari de a câștiga la extragerile loto.

De exemplu, dacă joci la o loterie la care trebuie să ghicești 6 numere din 49 de numere, pentru a câștiga (cunoscută și sub numele de loto 6 din 49), poți identifica patru numere „fierbinți” și apoi vei paria pe bilete care combină aceste patru numere cu fiecare dintre celelalte 45 de numere posibile.

De exemplu, să zicem că ai identificat 4, 13, 39 și 41 drept numere pe care vrei să le joci, atunci strategia de loterie ar fi să cumperi bilete care includ:

1, 2, 4, 13, 39, 41

1, 3, 4, 13, 39, 41

1, 5, 13, 39, 41

Și tot așa mai departe, până când ai cumpărat fiecare combinație care include cele patru numere de bază. Această strategie necesită cumpărarea a sute de bilete în total.

Majoritatea oamenilor nu doresc să cumpere sute de bilete pentru fiecare extragere la loterie și evident că nu este o idee bună să faci acest lucru. Poți reduce costul jocului unei strategii de rulare în câteva moduri diferite:

  • Joci la o loterie cu 3 sau 4 numere în loc de 6
  • Alegi cinci numere și al șaselea e aleator ales
  • Joci de fiecare dată alte numere combinate cu cele de bază

Strategia Cote și Pariuri

Ideea din spatele acestei strategii de loterie este că nu te uiți la probabilitatea ca numerele individuale să fie extrase, ci mai degrabă la probabilitatea ca un anumit grup de numere să fie extras.

Teoria spune că este mult mai puțin probabil ca numerele câștigătoare să fie toate impare sau toate pare. Statistic, majoritatea biletelor de loterie câștigătoare au numere care sunt împărțite egal între numere pare și impare. Deci, probabil, alegerea numerelor care sunt împărțite între cote și egale îți îmbunătățește șansele.

Pe de altă parte, unii experți în pariuri spun că nu îți vei afecta șansele de câștig alegând toate numerele impare, toate numerele pare sau o combinație.

Folosește secvențe matematice pentru a câștiga la loterie

Unele sisteme de loterie analizează relațiile dintre numerele câștigătoare la loterie pentru a vedea dacă pot găsi un tip de model. De exemplu, sistemul de loterie Delta se preocupă de distanța medie dintre numerele câștigătoare de la loterie.

Acestea sunt câteva exemple, dar există multe alte moduri de a încerca să găsești modele care să funcționeze pentru tine. Poate că acordând atenție numerelor câștigătoare recente postate pe site-urile web de loterii, s-ar putea să găsești un model de strategie potrivită.

Sisteme de loterie pentru persoanele care nu sunt experte în matematică

Deci, dacă nu ești un expert în matematică și nu-ți place să calculezi probabilități de numere sau să găsești modele, mai există strategii de loterie disponibile pentru tine? Bineînțeles că există.

Iată câteva strategii pe care poți să le încerci dacă te grăbești să completezi bilete sau nu vrei să te complici prea mult cu calcule.

Utilizează opțiunea de alegere rapidă

Opțiunea de alegere rapidă a numerelor la loterie este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a alege și mulți oameni cred că este cea mai bună. Lasă computerul să îți aleagă numerele și nu ai nevoie de nici un efort suplimentar. Norocul e orb, iar dacă te lași pe mâna lui, e posibil să fii câștigător.

Se estimează că 70% dintre cei care au luat marele premiu la loterie au jucat astfel, deci este o strategie bună.

Rămâi fidel unui set de numere norocoase

Aceasta este una dintre cele mai ușoare și mai populare strategii de loterie pe care le folosesc oamenii. Pur și simplu alegi o serie de numere norocoase și apoi joacă-le de fiecare dată când cumperi bilete. S-ar putea să alegi date de naștere, aniversari sau pur și simplu numere pe care le simți norocoase pentru tine.

Strategia este să joci aceleași numere de fiecare dată. De ce ? Pentru că dacă nu au apărut încă, este mai probabil să apară data viitoare.

Din punct de vedere al probabilității, acest lucru este neadevărat; dacă un număr a fost extras sau nu în trecutul recent nu influențează apariția sa în viitorul apropiat. Dar numeroși oameni au câștigat jucând combinațiile lor preferate.

Dacă poți, încearcă să eviți numerele în intervalul 1 – 31. Aceste numere sunt cel mai probabil să fie jucate de alți oameni, crescând șansele să fii nevoit să împarți un premiu dacă câștigați.

Lasă un software de extragere numere aleatorii să îți aleagă numerele.

Dacă nu vrei să piezi timp cu o strategie proprie, poți utiliza software-ul de loterie pentru a-ți alege numerele. Ai grijă totuși să nu cheltui bani fără sens, pe orice software de loterie. Nu există dovezi clare că îți oferă șanse mai mari de câștig decât orice altă metodă, dar cu siguranță va fi o investiție.

O modalitate certă pentru a învinge loteria

Să pariezi toate combinațiile posibile. Pare ireal, dar acesta este singurul mod de a juca la loterie cu care vei câștiga cu siguranță. Este posibil să joci orice combinație de numere și să câștigi garantat.

Deși este aproape imposibil, există oameni care au câștigat cumpărând toate combinațiile, cum ar fi câștigătorul de 14 ori la loterie Stefan Mandel, de origine română, care a câștigat împreună cu un grup de investitori un jackpot de 27 de milioane de dolari în 1992. Cu toate acestea, loteriile au softuri mult evoluate de atunci, făcând practic imposibilă acoperirea tuturor combinațiilor.

Concluzii – Sistemele și strategiile la loterie funcționează cu adevărat?

A construi o strategie de loterie poate fi distractiv și te poate ajuta să te menții motivat să participi și să câștigi. Cu toate acestea, majoritatea statisticienilor sunt de acord că nu poți face nimic pentru a câștiga cu certitudine la loterie.

De exemplu, să luăm strategia numărului rece, de mai sus. Dacă nu a fost extras un număr în ultimele săptămâni, de ce ar fi extras brusc atunci când cumperi tu bilete? Nu are absolut deloc șanse mai mari de a fi ales, decât orice alt număr.

Așa că e bine să ai grijă să eviți orice sistem de loterie care pretinde că îți garantează că vei câștiga. Nu plăti software-uri sau ponturi care te fac doar să cheltui bani.

Fii conștient de promisiunile exagerate și recenziile false. Pe internet există zeci de site-uri care pretind sistem infailibile de câștiguri la loterie. În realitate, vei cheltui inutil, în afară de banii dați pe bilete.

Concentrează-te pe distracție și joacă responsabil. Nu uita că de fapt plăcerea jocului este emoția pe care o ai mizând, iar câștigul sigur anulează exact această distracție. Delectează-te cu strategii, cu calcule și numere, dar lasă norocul să decidă pentru tine.

Read More

Posts not found

Sorry, no other posts related this article.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 9 Noiembrie 2021
loto 6/49 - 5 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 3 lei / varianta
joker - 4 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 5 Ron
48 9 12 60 lei
49 10 15 75 lei
50 10 30 150 lei
56 11 66 330 lei
57 12 22 110 lei
58 12 132 660 lei
59 16 112 560 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
35 lei
8
140 lei
9
420 lei
10
1050 lei
11
2310 lei
 
Case pe pariuri loto online
Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2021 ➤ 6y.ro