Un jucător norocos din Houston a revendicat marele premiu la loteria americană!

 Un jucător norocos din Houston a revendicat marele premiu la loteria americană!

Lotto Texas

Un jucător s-a prezentat la sediul loteriei statului Texas și a revendicat marele premiu la Lotto Texas®! Extragerea loteriei americane a avut loc pe 16 Mai 2018, iar marele premiu în valoare de 30,25 milioane de dolari a fost revendicat de un jucător din orașul Houston, statul Texas. Acesta a cerut organizatorilor ca identitatea sa să nu fie făcută publică și a ales să primească plata premiului într-o singură tranșă. Norocosul câștigător va primi un cec în valoare de 20,3 de milioane de dolari în locul celor 30,2 milioane, adică cu 10 milioane de dolari mai puțin.

În cazul în care nu știți, premiile jackpot câștigate la loteriile americane se acordă în tranșe anuale, însă organizatorii loteriilor oferă câștigătorilor posibilitatea de a încasa tot premiul odată, dar la o valoare mult mai mică. Astfel, jucătorul din Houston va primi cu 10 milioane de dolari mai puțin, însă va primi toți banii odată și nu anual așa cum aleg o parte din câștigătorii premiilor jackpot.

300.000$ pentru proprietarii magazinului unde s-a vândut biletul

Pentru că au vândut biletul norocos, proprietarii magazinului în care s-a vândut biletul câștigător vor primi ei un premiu în valoare de 300.000$. Pe biletul jucat, unul de tip quick pick, au fost ghicite toate cele șase numere câștigătoare de la extragerea din 16 Mai. Numerele câștigătoare au fost: 20, 24, 27, 37, 39, 41

Despre loteria americană Lotto Texas®

Începând cu primul bilet vândut în 1992, Lotto Texas a generat venituri de 27 de miliarde de dolari statului Texas și a oferit jucătorilor premii în valoare de 56 de miliarde de dolari. Din 1997, Loteria din Texas a contribuit cu 21 de miliarde de dolari la Foundation School Fund, fond care susține educația publică din statul Texas. Printre programele care beneficiază de pe urma banilor loteriei se numără și Fondul de Asistență al Veteranilor. În urma lansării tichetelor răzuibile (lozuri) dedicate veteranilor, loteria statului Texas a contribuit cu 96 de milioane de dolari la fondul de ajutorare al veteranilor.

Loteria statului Texas oferă multe jocuri de loterie, inclusiv jocurile loto Powerball, Mega Millions, Lotto Texas, All or Nothing, Texas Two Step, Pick 3, Daily 4, Cash Five, Texas Triple Chance.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply