Premiu la loto nerevendicat

 Premiu la loto nerevendicat

Powerball loto

Un premiu al uneia dintre loteriile Powerball are toate sansele sa ramana nerevendicat si sa nu-si gaseasca detinatorul. Este vorba despre un milion de dolari care a fost obtinut pentru ghicirea urmatoarelor numere: 1-6-7-20-49, Powerball 23. Extragerea a avut loc pe data de 25 August 2012, si de atunci nimeni nu s-a prezentat pentru a intra in posesia banilor.

Biletul castigator a fost vandut la Playland Market, un magazin din New York care serveste delicatese. Proprietarul acestuia, Ralph Alfalahi, a pus diferite anunturi pentru a-i incuraja pe clienti sa-si verifice biletele cu atentie. Un angajat a magazinului a spus nu au mai fost vandute niciodata bilete care valoreaza atat de mult, deobicei sumele fiind doar de ordinul sutelor si miilor.

Fericitul norocos s-ar putea alege cu o suma de aproximativ 662.000 $, asta dupa ce vor fi calculate toate taxele care trebuie achitate. Acesta ar putea fi al saselea cel mai mare premiu nerevendicat din istoria loteriilor New Yorkului.

Suma record care a ramas fara un castigator este de 68 milioane de dolari. Biletul a fost obtinut in Brooklyn la loto Mega Millions din 2002. Doar in acest an, o multime de premii cu o valoare totala de 28 milioane de dolari nu si-au gasit detinatorii si vorbim despre niste loterii mari precum: Powerball, Mega Million si Sweet Million.

Christy Calicchia, reprezentatul comisiei jocurilor de noroc din New York, a declarat ca sunt o sumedenie de motive datorita carora multe dintre premiile la loto raman nerevendicate: ”Poate fi vorba despre niste tichete pierdute sau despre unele care au fost spalate impreuna cu o pereche de blugi”.

Tot Calichhia a mai spus urmatoarele: ”Uneori jucatorii nu realizeaza ca nu exista doar un singur premiu, ci mai multe. Atunci cand ei aud ca biletul castigator a fost cumparat intr-un alt stat si nu in a lor, isi pierd interesul si uita de premiile pe care le mai ofera loteria”.

Cei de la loteria New Yorkului spera ca se va gasi tichetul castigator, si stapanul sau va veni sa-si ia premiul acasa.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply