Un jucator de loto a castigat 590 milioane de dolari la loto Powerball

 Un jucator de loto a castigat 590 milioane de dolari la loto Powerball

În această dimineață a avut loc marea tragere a loteriei americane Powerball , în joc fiind pus cel de-al doilea premiu ca mărime din istoria loteriilor din întreaga lume. Suma de 590,5 milioane de dolari a reprezentat câștigul la categoria 1 a loteriei americane Powerball.

După ce ieri organizatorii jocului anunțaseră că peste 80% din variantele de joc au fost jucate, astăzi s-au anunțat și rezultatele. Un jucător din statul Florida este începând de astăzi multi milionar! fiind singurul jucător care a reușit să ghicească toate numerele cîștigătoare.

Jucătorul va avea de a les între două variante de încasare a marelui premiu. Acesta poate alege ca plata să se facă în totalitate, anual pe o perioadă de 30 de ani sau să primească cash suma de 282,67 milioane de dolari după plata tuturor taxelor.

Numere Powerball 18.05.2013

Numerele extrase la tragerea loteriei americane powerball din 18 Mai 2018 sunt 10, 13, 14, 22, și 52, numărul Powerball 11.

Powerball 18 Mai
Powerball 18 Mai

Vă vom ține la curent cu informații despre câștigător cel mai probabil în cursul zilei de luni, atunci când fericitul câștigător se va prezenta probabil pentru a-și încasa premiul.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply