250 milioane de dolari la loteria americană powerball

 250 milioane de dolari la loteria americană powerball

În această noapte are loc extragerea loteriei americane powerball. Premiul la categoria 1 a jocului poweball este de aproximativ 250 de milioane de dolari.

Premiul pus în joc este doar al doilea ca valoare de pe continentul american, la cealaltă loterie americană, megamillions, premiul depășind deja fabuloasa sumă de 300 de milioane de dolari.

Americanii au astfel posibilitatea să-și încerce norocul nu la una, ci la două loterii, ambele cu premii fabuloase, putem spune chiar incredibile.

Despre loteria americană powerball

Powerball este cea mai populară loterie, atât printre jucătorii americani, cât și printre iubitorii jocurilor loto de pe întreg mapamondul. Chiar dacă legislația din România nu oferă posibilitatea cetățenilor români să cumpere bilete loto online prin intermediul agențiilor de bilete loto, jucătorii altor state europene o pot face fără a cădea sub incidența legilor penale.

În cadrul extragerii loteriei powerball se extrag 5 numere din intervalul 1-69 și un număr powerball din intervalul 1-26.

Cât costă un bilet la poweball?

Costul unui bilet powerball este de 2$ la care se mai adaugă 1$ în cazul în care alegeți să jucați și opțiunea power play.

Rezultatele extragerii powerball vor fi afișate pe site-ul bilete loto imediat ce acestea vor fi disponibile.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply