200 milioane de dolari la loteria americana powerball

Powerball are zilele acestea un nou premiu care probabil va atrage atentia multor jucatori care doresc sa se imbogateasca peste noapte. Este vorba de un premiu care cel mai probabil va depasi suma de 200 de milioane de dolari.

Loto Powerball 26 Septembrie

Miercuri 26 Septembrie va avea loc o noua tragere a loteriei americane Powerball, al carei premiu estimat este de 200 de milioane de dolari. Loteria americana Powerball este o loterie formata din doua trageri, o prima tragere care are loc din intervalul 1-59 si la care se extrag 5 numere, iar cea de-a doua denumita si jackpot ball se trage din intervalul 1-35, se extrage o singura bila. Cel care ghiceste toate cele 5 numere plus numarul powerball castiga marele premiu.

Se poate juca online la loteria Powerball si cat costa un bilet ?

Conform site-ului oficial powerball , costul unui bilet powerball este de 2$. Loteria americana interzice cu desavarsire si considera ilegala vanzarea sau revanzarea biletelor in mediul online si in afara teritoriului SUA Totusi daca sunteti turist si sunteti in Statele Unite puteti achizitiona legal un bilet de la o agentie loto.

powerball

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply