200 de milioane de euro premiu la loteria italiană

 200 de milioane de euro premiu la loteria italiană

Italia este una din țările cu cei mai mulți vorbitori de limbă română, conform ultimelor statistici fiind peste 1 milion de persoane care vorbesc limba română. De aceea am considerat destul de util să adăugăm pe viitor în articolele postate de noi pe site și informații despre loteria italiană super ena loto.

Cum loteriile din SUA nu au ajuns încă la o sumă care să stârnească entuziasmul fanilor jocurilor loto, în aceste zile, cel mai mare premiu la loterie este cel al loteriei italiene Super Ena Lotto.

Marele premiu sau jackpot-ul, așa cum se mai spune printre jucători, a ajuns la fabuloasa sumă de 200 de milioane de euro. Important de știut este faptul că loteria italiană este una din cele mai dificile loterii, mp refer aici strict la faptul că este foarte dificil să câștigi marele premiu.

Șansele de a câștiga la loterie sunt de 1 la 622 de milioane, ceea ce face ca loteria italiană Super Ena Lotto să fie una din cele mai greu de câștigat loterii din lume.

Premiul pus în joc va capta sigur atenția pasionaților de jocuri loto, așa că șansele ca cineva să câștige marele premiu vor crește considerabil. În plus, șansele să câștigați cel mai mic premiu sunt de 1 la 327.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply