Report-uri de milioane la joker si loto 649

 Report-uri de milioane la joker si loto 649

Duminica aceasta avem nu unul, ci două jackpot-uri consistente oferite de loteria română. La tragerea de astăzi, duminică 7 Ianuarie 2018, loteria română oferă premii importante de bani la categoriile 1 ale jocurilor Loto 6/49 și Joker. Deși matematic, șansele de a câștiga marele premiu sunt destul de mici, câștigători vor fi mereu, tot ce trebuie să faceți este să jucați.

Personal joc din ce în ce mai rar la loto, prețul comparativ cu salariile mi se pare destul de mare, cel puțin față de alte țări din Uniunea Europeana unde prețul unui bilet loto raportat la salariul minim este semnificativ mai mic. Probabil dacă ar fi existat mai multe categorii de câștig, ca de exemplu la loto germania atunci ar juca mai multă lume. Și la noi, datorită modificărilor aduse în ultimii ani salariului minim, românii au început să joace mai mult, își permit mai mult să cheltuiască și o fac ori într-o sală de jocuri, ori achiziționând bilete loto sau lozuri răzuibile.

Revenind la tragerea de astăzi, reportul la Loto 649 este de 5,4 milioane de Lei iar la Joker este de 14,2 milioane de Lei.
Prețul unei variante este de 4,8 Lei la loto 649 si 3,2 Lei la Joker.
Puteți să jucați la loto pentru tragerea din ziua respectivă, joi și duminică până la ora 15.45.

Pariați la Lucky Six prin casele de pariuri autorizate

În cazul în care v-ați achiziționat deja biletele loto și nu mai aveți răbdare până la tragerea din seara aceasta, puteți paria pe extragerile loto Lucky Six prin intermediul caselor de pariuri online autorizate de ONJN. Tragerile Lucky 6 au loc din 2 în două minute și puteți paria inclusiv pe culoarea primului număr extras. Lucky Six are un premiu jackpot de 10.000 de Lei.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply