Report la Joker în valoare de 4,3 milioane de euro!

 Report la Joker în valoare de 4,3 milioane de euro!

După cum ne-a obișnuit loteria română, în fiecare joi avem noi extrageri la tragerile loto 6/49, joker și loto 5/40, precum și tragerile noroc, noroc plus și super noroc. De ceva timp, capul de afiș al tragerilor loteriei române este tragerea joker. Premiul joker a atins un record care va fi greu de egalat și cel mai probabil vor trebui ani de zile să se strângă un nou premiu atât de mare.

Ce trebuie să faci ca să câștigi la joker?
Ei bine lucurile sunt destul de simple, trebuie să ghicețti toate cele 5 numere extrase din intervalul 1-45 și numărul joker care se extrage din intervalul 1-20. Pentru a vă mări șansele vă recomand să jucați cel puțin 6 numere din intervalul 1-45, astfel veți avea mai multe șanse de câștiga marele premiu.

Când are loc următoarea tragere?
Următoarea tragere are loc astăzi, 31 Mai 2018 începând cu ora 17.30 și este transmisă LIVE de postul național de televiziune TVR 1.

Până la ce oră se poate juca joi la loto?
Dacă vreți să jucați pentru extragerea de joi, trebuie să știți că puteți pune bilete doar până la ora 15.45

Ultimul câștig înregistrat la categoria 1 a jocului joker a fost în anul 2016, mai exact pe 13 Noiembrie 2016. Câștigul înregistrat atunci a fost de 15.199.876 Lei, fiind unul din cele mai mari câștiguri înregistrate până acum la joker.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply