Loteria romana suplimenteaza premiile

 Loteria romana suplimenteaza premiile

Printre români s-a cret o superstiție că loteria română acordă premiile de Crăciun, Paște, în general de sărbători. Nimic mai fals. Loteria română nu poate face acest lucru, și chiar dacă ar putea nu ar avea nici un interes. Faptul că de sărbători se câștigă premii rezultă doar din simplul fapt că lumea joacă mai mult decât de obicei, mai multe variante jucate, mai multe șanse ca premiul cel mare să fie câștigat de cineva.

Cum premiul de la categoria 1 al loteriei loto 6/49 a fost câștigat de un jucător din Constanța, acesta câștigând nu mai puțin de 1,37 milioane de dolari, loteria națională se vede nevoită să suplimenteze câștigurile la categoria 1 a jocului loto 6/49 după cum urmează:

În perioada 7-21 Decembrie, organizatorii vor suplimenta premiile la categoria 1 cu câte 100.000 de Lei pentru fiecare extragere. Asta înseamnă că loteria română va suplimenta extragerile cu aproximativ 100.000 de euro, lucru insuficient dacă este să ne întrebați pe noi.

Totuși, loteria are un as în mânecă pentru cei care vor să dea lovitura de sărbători. Este vorba de tragerile Loto Joker al cărei premiu la categoria 1 a ajuns 12,4 milioane de lei, adică undeva la 2,7 milioane de euro. În plus biletele pentru tragerile loto sunt și ceva mai ieftine, prețul unei variante simple fiind de doar 3,2 Lei.

Există totuși un mic dezavantaj la jocul joker vs loto6/49: șansele de câștig la categoria 1 la joker sunt de doar 1 la 24.435.180. Sfatul nostru este să cumpărați un bilet și să jucați 6 numere în loc de 5. Alegând 6 numere în cîmpul 1, veți plăti 21,60 lei însă vă veți mări șansele considerabil. Depinde care este bugetul vostru, adică cât vreți să cheltuiți pe biletele loto în această perioadă.

În cazul în care vreți să vă încercați norocul de sărbători aveți doar două variante. Ori pariați prin casele de pariuri online unde puteți paria pe rezultatele loteriilor internaționale ori jucați la joker prin agențiile offline. Dacă preferați totuși să jucați online, trebuie să știți că valoarea premiilor este limitată la maxim 50.000-100.0000 de Lei / bilet/pariu, în funcție de casa de pariuri online unde jucați. O să va explicăm într-un articol ulterior avantajele și dezavantajele pentru jocurile loto online.

Urmatoarea tragere a loteriei naționale va avea loc Joi 7 Decembrie 2017. Până la ce oră puteți juca joi la loto? Puteți cumpăra bilete până la ora 15.45. Mult succes!

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply