Cele mai populare loterii din 2019

 Cele mai populare loterii din 2019

Cele mai atractive jocuri de noroc în 2019, pe lângă pariurile sportive sunt bineînțeles loteriile. Acestea oferă șanse reale de a câștiga un premiu valoros, cele mai populare fiind 6 din 49, 5 din 45 și Joker. Putem vorbi însă și de loteriile internaționale, la acestea având posibilitatea să jucați doar prin casele de pariuri online sau landbase.

Loto 6 din 49 – cel mai popular joc în 2019

bilet-loto-6-din-49

Unul dintre cele mai fiabile jocuri la loto este 6 din 49. Unii pot spune că ghicitul celor șase cifre este destul de dificil. Cu toate acestea, se oferă un premiu destul de mare. În acest joc, jackpotul garantat este de unul sau mai multe milioane de euro, și foarte rar acest premiu scade sub 1 milion. În acest caz, premiul principal este acumulator, astfel încât acesta poate crește semnificativ, de la o extragere la alta.

Pentru a juca la loto 6 din 49, este suficient să cumperi doar o singură variantă cu 6 numere sau dacă vrei să-ți mărești șansele de câștig, poți juca 7 numere. Acesta este un raport bun între prețul biletului și fondul de premii. În plus, ți se oferă o șansă mare de a deveni câștigătorul unui premiu mare, în special dacă joci 7 sau chiar 8 numere în variantă simplă

Loto 5 din 45

Acesta este unul dintre jocurile cu cele mai mari șanse de câștig. Statisticile biletelor sale arată că aproape în fiecare săptămână există câștigători care reușesc să încaseze sume destul de consistențe. Se poate spune că astăzi, 5 din 45, este un real alimentator de câștigători. Avantajele acestui joc pot fi atribuite costului scăzut al biletului, care este mai mic decât al celui de la 6 din 49. De remarcat, de asemenea, este faptul că se poate câștiga cu 5 numere din 45. Datorită acestui fapt, există mari șanse să devii milionar.

Joker

Popularitatea jocului joker, spune că există numai șanse mari de câștiguri, de aceea, ca și în 2018, în 2019 va rămâne unul din cele mai populare jocuri loto. Datorită numărului mare de participanți la fiecare joc, poți observa premii destul de mari. Biletul la Joker, de asemenea, încântă mulți fani ai acestui joc, deoarece se poate câștiga chiar și numai cu un număr plus Joker.

În plus, această loterie este una dintre puținele care oferă un număr destul de mare de premii valoroase. Chiar dacă nu ai participat niciodată la jocurile de loterie, acest lucru nu înseamnă că acestea nu sunt populare.

Desigur, numele multor loterii le-ai auzit în repetate rânduri. Ar trebui să se înțeleagă că în România, pentru mulți participanți la jocul de loto, biletele au devenit un fel de sport, care este la fel de interesant precum fotbal sau hochei. Ca o regulă, o astfel de categorie de oameni aleg jocul care li se pare cel mai interesant.

Pentru mulți participanți la loto, fiecare zi este considerată o adevărată sărbătoare. De aceea, dacă obiectivul tău principal este jocul și nu premiile în bani, merită acordată atenție loteriilor, ale căror bilete oferă premii mari în bani.

Știm că șansele sunt extrem de mici să câștigăm, și știm că avem mai multe șanse să murim pe drum spre agenția loto, loviți de o mașină, dar ne place să sperăm, că putem deveni milionari peste noapte, fără efort și fără a cheltui o sumă mare de bani pe achiziționarea unui bilet loto.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply