Avantajele jocului la loto

Cu siguranță, fiecare fan al biletelor de loterie își amintește cumpărarea primului său bilet de joc, sau eventual dacă nu își aduce aminte de primul bilet, își va aduce aminte de primul câștig cât de cât important.

Merită să te gândești, de ce ai ales acest joc. Cu siguranță ai făcut o achiziție pentru un motiv anume și ai efectuat unele statistici ale jocurilor la loto cele mai câștigătoare. În lumea modernă, jucătorilor li se oferă multe tipuri de jocuri, fiecare având propriile caracteristici și avantaje.

Astăzi, este destul de dificil să alegi un singur tip de joc la loto, care este considerat a fi cel mai bun. Cu toate acestea, dacă abordezi cu atenție această problemă, poți alege câteva dintre cele mai profitabile variante ale jocului de loto, care se desfășoară în prezent în România.

bile-loto

Acordă atenție diverșilor parametri de joc

Pentru a alege cea mai atractivă variantă de joc, merită să acorzi atenție diverșilor parametri. Dintre acestea, valoarea jackpot-ului, premiului la categoria 1 este destul de importanță. Desigur, aici merită să te familiarizezi cu valorile premiilor istorice ale jocului în cauză. Pe site-urile oficiale ale multor loterii, există date despre probabilitatea câștigării premiului principal. Nu neglija aceste informații.

De asemenea, ar fi inutil să se cunoască fondul de premiere total al loteriei, care este alocat fiecărei runde de joc. Firește, cu cât este mai mare jackpot-ul și variantele de joc, cu atât este mai mare șansă de a câștiga premiul cel mare mare. De regulă, fondul de premiere are un anumit procent din suma câștigată din vânzarea biletelor. În multe loterii, fondul total este de 50% din încasari. Cu toate acestea, astăzi există unele jocuri, în care fondul de premiere este de 67%.

Costul biletului loto – Cât costă un bilet la loto?

Important în alegerea unui tip de joc la loto, este costul biletului. Mai precis, merită acordată atenție raportului dintre prețul biletului și fondul total de premiere. Astăzi, poți alege un joc la loto, care oferă câștiguri destul de mari, iar costul biletului este mult mai mic comparativ cu alte jocuri.

Atunci când alegi să joci un bilet la loto, se recomandă să decizi din timp ceea ce preferi, să câștigi mai puțin și mai des, sau să câștigi premiul cel mare. Desigur, astăzi există multe loterii care oferă premii destul de mari, și cu toate acestea, rareori sunt jucate. Există, de asemenea, jocuri care nu pot oferi premii mari, însă este destul de ușor să câștigi aici.

Dacă te simți mai bine să câștigi mai des și mai puțin, trebuie să te axezi pe jocuri simple, care sunt ținute de mai multe ori pe zi. Pentru a juca la aceste loterii, este suficiente să ai doar câțiva lei în portofel. În consecință, nu pot exista jackpot-uri mari aici, dar este posibil ca investițiile tale să fie răsplătite mai mult decât la celelalte. Jocurile loto la care poți participa cu doar 1 sau 2 Lei sunt jocurile de keno sau lucky six, iar premiile? Ei bine, acestea pot diferi de la o casă de pariuri la alta. Va trebui să verificați care este câștigul maxim posibil la respectiva casă de pariuri. Dar despre asta vom vorbi într-un alt articol.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 8 Septembrie 2023
loto 6/49 - 7 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 4 lei / varianta
joker - 6 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 7 Ron
48 9 12 84 lei
49 10 15 105 lei
50 10 30 210lei
56 11 66 462 lei
57 12 22 154 lei
58 12 132 924 lei
59 16 112 784 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
49 lei
8
196 lei
9
580 lei
10
1470 lei
11
3234 lei
 
Case pe pariuri loto online
Superbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2023 ➤ Bilete Loto Online