13 milioane de lei report la Joker

 13 milioane de lei report la Joker

Dacă la 6 din 49 a început să se câștige destul de frecvent, nu același lucru putem spune despre extragerea la joker, unde duminica aceasta avem un report de 13 milioane de lei, adică aproximativ 2,7 milioane de euro.

La joker se câștigă destul de rar. În primul rând datorită șanselor mici de a câștiga jackpotul, șansele de a câștiga marele premiu sunt de 1 la 24.435.180. În plus tragerile joker nu sunt atât de populare printre jucători, cel puțin nu atât de populare precum loto 6 din 49.

Românii joacă la loterie, iar aceste jocuri au rămas încă extrem de populare, chiar și prin apariția pariurilor pe numere, pariuri care se găsesc acum în oferta oricărei agenții stradale.

Revenind la tragerea din această duminică, nu ne așteptă să vedem un câștigător, chiar dacă numărul de variante cumpărate va crește substanțial, în special datorită reportului foarte mic la jocul 6/49.

Recomandări pentru extragerea joker din 28 Iunie 2019

  • Jucați 6 numere în zona A și 1 număr în zona B
  • Nu completați la Noroc Plus – marele premiu a fost câștigat la extragerea de joi 25 Iunie 2019

Tot duminică vor avea loc ca de obicei și celelalte două extrageri, ale loteriei 6 din 49 și 5/40 dar și alte extrageri ale loteriei europene și internaționale, loterii pe ale cărei rezultate puteți paria prin intermediul caselor de pariuri online sau a agențiilor de pariuri stradale.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply