Extragerea loto germania de miercuri 4 Octombrie

 Extragerea loto germania de miercuri 4 Octombrie

Dacă e miercuri, atunci avem parte de o nouă extragere a loteriei germane, loto 649. Și pentru că alături de jocurile keno, tragerile loteriei române și tragerile loto polonia, loteria germană este una din cele mai populare loterii pe care pariază românii ne vom face o obișnuință să postăm pe site rezultatele imediat ce extragerea va avea loc, adică la ora 19.30 – ora României. În cazul în care sunteți pe teritoriul germaniei puteți să vă procurați bilete și să participați efectiv la tragerea al cărei premiu a ajuns astăzi la peste 5 milioane de euro.

Dacă nu sunteți în Germania sau nu aveți cetățenie germană trebuie să știți că este illegal să cumpărați bilete loto online la loto germania. Puteți însă să pariați pe numerele extrase prin agențiile de pariuri online autorizate de către ONJN, unde puteți paria legal pe extragerile rezultatelor loto la diverse loterii oficiale din întreaga lume, loterii ca euromillions, loto italia,

Exemplu imaginea de mai jos. Am pus 2 Lei pe biletul din exemplu în care am ales 3 numere la loto 649 germania. În cazul în care ne ies toate cele 3 numere vom primi de 725 de ori suma pariată, adică 1450 Ron pentru doar 2 Lei jucați. Sună bine nu?

Pe lângă loteria germană, puteți paria și pe rezultatele altor loterii internaționale, precum: Grecia Kino, Italia Keno, Mega Millions sau Euro Millions. În funcție de site-ul licențiat unde alegeți să jucați puteți găsi o gamă diversificată de loterii pe care puteți paria. Iar dacă nu vă înțelegeți prea bine cu online-ul, atunci mergeți la oricare agenție de pariuri de cartier, aici veți putea paria fără probleme pe orice loterie doriți.

 

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply