16 Iunie 2019 Extragerea loteriei bonurilor Fiscale ANAF

 16 Iunie 2019 Extragerea loteriei bonurilor Fiscale ANAF

În această duminică are loc extragerea lunară a loteriei bonurilor fiscale, extragere organizată de ANAF împreună cu loteria națională.

Din păcate la ultimele extrageri au ieșit doar bonuri fiscale cu valori de sute de lei, astfel că mulți dintre cei care încă mai cer și mai păstrează bonurile fiscale se împuținează pe zi ce trece.

Sperăm că măcar la extragerea de duminică 16 Iunie 2019 să fie extras un bon format din două cifre.

Conform regulilor loteriei bonurilor, cei care dețin un bon fiscal valid vor avea la dispoziție 30 de zile pentru revendicarea premiilor. În cazul în care există mai mult de 100 de cereri de revendicare a premiilor, loteria națională împreună cu ANAF vor organiza o a două extragere care va desemna un număr de 100 de câștigători, aceștia urmând să împartă un premiu total în valoare de 1 milion de lei, adică un premiu în valoare de 10.000 lei pentru fiecare bon fiscal câștigător.

Extragere loto Anaf 16 Iunie 2019 – rezultate

Rezultatele extragerii ANAF pentru bonurile fiscale emise în luna MAI 2019

Data: 2 Mai 2019
Valoarea bonului fiscal: 639 Lei

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe pagina web a loteriei române și site-ul ministerului de finanțe.

Ce reprezintă loteria bonurilor fiscale ANAF ?

Ordonanța Guvernului nr. 10/2015 urmăreste reducerea evaziunii fiscale, astfel că guvernul s-a gândit să organizeze o loterie în care să ofere premii substanțiale celor care păstrează bonurile fiscale.

În principal loteria a fost creată pentru cei din mediul rural și pentru orașele mici, scopul fiind încurajarea cumpărătorilor de a cere bonuri fiscale.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply