Informatii Utile

Revolut 50 Lei gratis, oferta limitata

Revolut oferă zilele acestea cea mai tare promotie posibila, atat pentru cei care doresc sa deschida cont aici, cat si pentru cei care doresc sa faca recomandari prietenilor.

Click aici pentru a beneficia de oferta 50 de Lei gratuit de la Revolut. Oferta promotionala exclusiv valabila pana la 9 Octombrie 2019

Mai exact, Revolut ofera 50 de lei gratuit tuturor celor care deschid cont la Revolut si finalizeaza procedura de verificare. Am sa va descriu pasii pe care trebuie sa-i faceti pentru a primi cei 50 de lei gratis. Nu uitati ca promotia este valabila daca nu ma insel pana pe 9 Octombrie 2019.

  1. Intra pe pagina Revolut și introdu numărul tău de telefon (fără cifra zero 0 din față); Vezi imaginea de jos. Apasă după aceea pe butonul, primește-ți cadoul
Revolut

2. Imediat după ce ai apăsat pe butonul Primește-ți cadoul, vei primi pe telefon un SMS cu un link. Da click pe link pentru a descărca aplicația Revolut.

3. Instalează aplicația Revolut și urmează toți pașii pentru a crea contul Revolut

4. după crearea contului, pentru a verifica identidatea, va trebui să încarci contul cu 50 de lei.

5. Următorul pas este să soliciți emiterea unui card prin intermediul aplicației.

INFO. Cei 50 de lei nu reprezintă taxe și pot fi cheltuiți imediat cu cardul Revolut fizic care va veni in perioada urmatoare sau puteti cheltui banii online prin intermediul unui card virtual care poate fi emis instant direct din aplicatie.

Promotie Revolut! Depuneti 50 de Lei, cheltuiti 100. Citeste cum primesti banii instant

Daca nu aveti rabdare pentru a primi cardul prin posta si vreti cei 50 de lei imediat, va recomand sa creati un card virtual si sa-l folositi in contul LIME sau la orice comerciant online, exemplu la Uber, Clever..etc

Imediat după ce ați făcut prima tranzacție, veți primi încă 50 de lei în cont. Cei 50 de lei bonus îi primiți doar dacă deschideți cont folosind link-ul nostru http://cts.ro/revolut . Dacă aveți deja cont, nu mai puteți deschide altul și nu puteți beneficia de oferta Revolut.

You Might Also Like

Lasă un răspuns