Extragerea loto din 13 Februarie

Asta seara din greseala pot sa zic asa am dat pe tvr1 si am vazut extragerea loto. Cum pe acest site nu mai intrasem de multa vreme am zis ca nu ar fi rau sa ma apuc sa scriu cate un pic. Nu de alta dar ar fi pacat sa abandonez acest site.

Scrisesem pe site-ul vechi despre penibilul prezentator de la emisiunea loto care repeta de fiecare data acelasi text la fel de penibil. Am ramas un pic surprins ca au facut schimbarea care trebuia facuta de mult, si aceea sa aduca un prezentator ca lumea. Nu au adus un prezentator, ci doi prezentatori. Emisiunea mi se pare tot in acelasi decor deloc stralucit si spun cu mana pe inima ca ar trebui schimbat decorul. Destul de multe balbe, remarci penibile… cred ca am folosit acest cuvant de prea multe ori. In fine.. emisiune in stil caracteristic tvr. Poate loteria ar trebui sa apeleze la o televiziune cu greutate care sa mai aduca si ceva extra profit.

In orice caz este un pas bun, un pas inainte. Era sa uit de moldovencele de la Hot Diamons, diamantele fierbinti. Nu am nimic cu sugativele astea venite in Romania si prezentate pe la toate televiziunile dar totusi credeam ca emisiunea loteriei este o emisiune serioasa. Eu chiar nu inteleg cum toate moldovencele de peste prut vin sa se afirme in Romania. Urechile mele au rezistat la prima melodie care a fost un playback penibil acompaniat de cateva miscari de fund… adica de fond 🙂 . Nu trebuia cumva tvr sa specifice pe ecran ca este vorba de playback ?

In continuare, sper ca nu v-am plictisit prea mult, va prezint numerele extrase astazi, 13 Februarie

Loto 6/49 : numere castigatoare: 31, 20, 39, 22, 13, 18
Noroc: numere castigatoare: 1558838
Loto 5/40: numere castigatoare: 6, 35, 24, 9, 14, 34
Joker: numere castigatoare: 11, 33, 24, 36, 8 si numarul joker: 6

Inca nu s-a afisat daca s-a castigat sau nu marele premiu la loto 6/49, insa vom afisa aceste informatii in momentul in care vom intra in posesia lor.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply