Sisteme castigatoare la loto

 Sisteme castigatoare la loto

Ca si in cazul pariurilor, escrocii si-au gasit un loc caldut pe Internet si atunci cand vine vorba despre vinderea unor sisteme loto castigatoare. Desi pot functiona de minune la o prima vedere, este suficient sa va puneti urmatoarea intrebare: daca ei detin astfel de sisteme, care functioneaza, sustin dansii, de ce nu le aplica pentru a ridica sume fabuloase de pe spinarea Loteriei Romane, de exemplu?

Cu alte cuvinte, in ceea ce ne priveste, nu putem spune decat ca este prea mult gunoi in online-ul romanesc si mondial, daca e sa ne referim in general. In acest sens, veti primi la schimb nu doar scheme loto prost concepute, cat si sfaturi sau informatii de o factura slaba din partea tuturor acestor asa numiti experti.

Sa luam cazul renumitului Stelian Ogica, chipurile “Spaima loteriei”. Un pierde-vara care si-a facut un nume pe sticla prin simplul fapt ca a castigat o data la loto, de mai multe ori sau poate ca niciodata. Pai cum asa? Umbla vorba prin targ ca acest filfizon cumpara bilete de la castigatori cu 3-4 numere ghicite pentru a arata lumii intregi cat este el de mare expert in a prezice numerele castigatoare.

Daca bine ne amintim, cu cativa ani in urma, Dan Diaconescu si Stelian Ogica le propuneau telespectatorilor sai “Marele Bilet”, ocazie cu care unii romani, mai slabi din fire, au pierdut sume de ordinul sutelor de euro.

Revenind la subiectul central al acestui articol, care nu poate sa ii fie niciodata dedicat unui astfel de personaj din mass-media romaneasca, este suficient sa cereti sfatul pe un forum de jocuri de noroc pentru a da peste zeci de “experti”, care ar fi in stare sa jure ca se afla in posesia unor informatii extrem de pretioase, care va pot garanta succesul la tragerea de joi sau de duminica.

Si apoi alti zeci care vor afirma ca sistemul “X” functioneaza, ei castigand de pe urma acestuia cu cateva saptamani inainte. Inca de la prima incercare, au nimerit 3 numere din 6, s.a.m.d.

In ceea ce ne priveste, va sfatuim sa vedeti totul in ansamblu, necerandu-va bani pentru scheme loto ce au fost tinute secrete pret de mai multi ani si alte astfel de minuni. Cartea lui Gail Howards, spre exemplu, contine unul dintre cele mai vechi sisteme de loterie din online. smartluck.com nu a mai fost updatat de o perioada lunga de timp si include acum o mare cantitate de sfaturi incorecte.

Insa, pe de alta parte, site-ul este plin de marturii (testimoniale) ale oamenilor care ar fi castigat, chipurile, foarte multe premii. Si ei sunt adevaratii castigatori, sa stiti. Deci, sistemul functioneaza, nu …?

Ei bine, nu chiar.

Acesti oameni nu au castigat de pe urma unui sistem secret. Ei sunt fanii declarati ai lui Gail Howard (in jur de 100.000 la numar) si au cumparat biletele concepute de catre aceasta timp de peste 30 de ani.

Ce se intampla cu cei 99.9% care au pierdut

Deci, ce s-a intamplat cu alti 99.900 de oameni care au cumparat cartile lui Gail, dar nu au castigat nimic?
Nu s-au folosit de cartile acesteia? Nu pun in aplicare tehnicile inteligente ale lui Gail? Sau poate ca au fost loviti de ghinion, cine stie …
Cum pot acesti “experti” sa pretinda ca schemele lor functioneaza atat timp cat majoritatea jucatorilor ies pe minus la sfarsitul fiecarei saptamani?

Incheiem prin eterna dilema: exista sisteme loto care functioneaza? In ceea ce ne priveste, e drept, suntem mai pesimisti din fire, consideram ca nu. In definitiv, jocul de loto este si va ramane un joc de noroc, in care cel din urma, norocul, joaca un rol extrem de important. Cunostintele si experienta, insa, mai putin.

Digiqole ad

Related post

Leave a Reply