Cum sa castigi la loto

Desi nu exista o metoda perfecta care sa ne garanteze alegerea numerelor castigatoare la fiecare tragere loto, putem totusi experienta cateva metode care vor transforma aceasta experienta in ceva cu adevarat distractiv. In acest sens, am intocmit o lista cu cateva moduri prin care puteti adauga un strop de distractie in acest intreg proces!

1. Frecventa numerelor castigatoare

Sunt foarte multi jucatori de loto care urmaresc frecventa numerelor castigatoare. Marile loterii ale lumii, inclusiv Loteria Romania, pun la dispozitia clientilor sai rezultatelor extragerilor precedente. Urmariti, asadar, cat de des a fost tras un anumit numar. Sau mai multe, pentru a completa biletul ce urmeaza sa fie cumparat.

Secretul acestei metode consta in intervalul cat mai mare de timp pentru care veti opta, finalmente. Daca aveti posibilitatea de a urmari aceste secvente de numere pe 5 sau 10 ani, este perfect!

In acelasi timp, asigurati-va ca sunteti la locul potrivit. Sa nu care cumva sa jucati la Powerball si sa scormoniti prin statisticile MegaMillions, spre exemplu.

Urmatorul pas consta in alegerea numerelor de pe graficul de frecventa. In concluzie, selectati numerele ce sunt extrase in mod frecvent. Daca observati ca anumite numere ies in evidenta comparativ cu altele, luati in considerare includerea lor pe biletul sau biletele de joc. Fiti constient, insa, ca sunt foarte multe persoane care aplica aceasta strategie, iar daca se intampla sa dati marea lovitura, e foarte probabil ca jackpot-ul sa fie impartit cu mai multi castigatori.

Pe de alta parte, alti jucatori aplica metoda taman invers. Observa numerele care au fost extrase de cel mai putine ori de-a lungul istoriei respectivei loterii si le foloseste pentru a incropi biletul de joc. O stategie contraintuitiva, am numi-o noi. Dar care, spre deosebire de cazul precedent, presupune mai putine sanse de a imparti premiile puse in joc cu alti castigatori.

Si inca un lucru demn de mentionat: tineti cont ca fiecare numar are sanse absolut egale de a fi ales cu ocazia tragerilor saptamanale sau bisaptamanale, dupa caz.

2. Numerele loto norocoase

Metoda numerelor loto norocoase este probabil cea mai des intalnita in cadrul jucatorilor de loto. In principiu, aceasta presupune alegerea unor numere foarte importante pentru fiecare jucator in parte. Lumea este plina de persoane superstitioase, care aleg numere ce se invart in jurul unor date sau evenimente importante din viata lor.

Cateva exemple in acest sens:

Zile de nastere: a dumneavoastra, a copiilor dumneavoastra, a sotului/ sotiei si asa mai departe.

Aniversari: data nuntii sau orice alt eveniment semnificativ care v-a marcat viata.

Varste: utilizarea varstei dumneavoastra sau a celor dragi reprezinta, de asemenea, o practica destul de comun intalnita in randul jucatorilor de loto.

Adrese: numarele strazii, apartamentului sau, de ce nu, a blocului in care locuiti in prezent sau ati locuit in copilarie.

Numere de telefon: nu e mai putin adevarat ca unii jucatori isi impart numarul de telefon intr-o secventa de numere si se folosesc de acestea mai departe.

Alegeti numerele pe care dumneavoastra le considerati a fi norocoase. Unii oameni au pur si simplu un numar norocos, care spre deosebire de cazurile de mai sus, nu are nicio legatura cu varsta, ziua de nastere, aniversari si alte astfel de date. Daca va numarati printre acestia, adaugati numarul norocos pe biletul de joc!

Daca jucati la loto Powerball, de exemplu, luati in considerare numarul norocos in alegerea bilei Powerball. Fiti constienti totodata de faptul ca majoritatea oamenilor iau in considerare cifrele 7 si 11 ca fiind norocoase, acestea din urma reprezentand alegeri extrem de comune in jocul de loto.

In ceea ce priveste punctul 3) pe ordinea de zi, ultima metoda presupune nici mai mult nici mai putin decat alegerea numerelor norocoase printr-o simpla accesare a unor site-uri gen random.org sau aprin intermediul carora veti obtine la nimereala numerele dorite.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 8 Septembrie 2023
loto 6/49 - 7 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 4 lei / varianta
joker - 6 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 7 Ron
48 9 12 84 lei
49 10 15 105 lei
50 10 30 210lei
56 11 66 462 lei
57 12 22 154 lei
58 12 132 924 lei
59 16 112 784 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
49 lei
8
196 lei
9
580 lei
10
1470 lei
11
3234 lei
 
Case pe pariuri loto online
Superbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2023 ➤ Bilete Loto Online