Bilete loto online si pariuri loto

Pariuri loto online acum legal în România prin intermediul caselor de pariuri online! Puteți juca la loto polonia, kino, loto germania și alte loterii internaționale precum Lucky Six, Irlanda 6/47, Euromillions sau la loteria americană Colorado Cash 5, New York Pick 10, Powerball sau Megamillions.

Posibilitatea de a cumpăra bilete loto online a devenit în ultimul timp o opțiune foarte apreciată de tot mai mulți oameni în întreaga lume. În diferite țări, loteriile naționale oferă posibilitatea jucătorilor să cumpere bilete loto online prin intermediul site-urilor. În România din punct de vedere legal nu există nici o posibilitate de a cumpăra bilete loto online iar loteria română nu a introdus înca un sistem de achizitie a biletelor loto pe internet.

În ultimul timp tot mai multe persoane aleg să parieze pe rezultatele loto, loteriile multi loto polonia, grecia kino, italia keno sau win for life. Acestea au devenit în scurt timp cele mai populare jocuri loto pe care jucătorii pot paria. Nu există parior să nu fi auzit de tragerile loteriei poloneze multi sau de pariurile pe numerele extrase la grecia kino 20/80.

Puteți juca la tragerile loteriei române prin intermediul site-urilor online?
Organizarea si exploatarea jocurilor de noroc pe teritoriul României constituie monopol de stat. Orice site care vinde bilete loto online pe teritoriul României iși desfasoara activitatea în mod ilegal și intră sub incidența codului penal. Este important de știut că nici persoanele/jucătorii nu au dreptul de a accesa site-uri. Orice site are implică jocuri de noroc trebuie autorizat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Întrebări frecvente adresate de vizitatorii noștri – F.A.Q

Unde pot să joc la loto online ?

Din păcate în acest moment nu există posibilitatea de a juca online la loto. Site-ul oficial al loteriei române nu a introdus încă posibilitatea achiziționării de bilete loto online.

Am vazut diverse site-uri care vând bilete loto, este legal să cumpăr bilete, ei zic că da.
Ei bine, aceste site-uri care vând bilete loto pe internet, majoritatea lor sunt site-uri fantomă care fură banii clienților. Sunt foarte puține site-uri legale care vând bilete și sunt de încredere, însă acestea nu au dreptul de a comercializa bilete loto online sau de a-și oferi serviciile pe teritoriul României. Răspunsul nostru la această întrebare este: Nu, nu este legal să cumperi bilete loto pe internet.

Pot să pățesc ceva dacă cumpăr de pe internet bilete loto?
Deși majoritatea site-urilor ar trebui să fie blocate de către ISP-ul dvs, unii provideri nu actualizează listele și puteți accesa fără să vreți aceste site-uri. Trebuie să știți că, conform legislației în vigoare: „Constituie contravenție şi se pedepseşte conform prevederilor legale, fapta oricărei persoane care participă la activităţi de joc de noroc care nu sunt autorizate pe teritoriul României.” Puteți primi o amendă de până la 10.000 de lei.

Păi și unde pot juca online?
Cum am spus și mai sus, nu puteți juca. Ce puteți face însă este să pariați pe numerele extrase la diverse loterii internaționale. Este perfect legal să pariați pe loteriile internaționale, însă doar prin casele de pariuri autorizate care oferă și pariuri pe numerele loto.

Care sunt loteriile pe ale căror rezultate pot paria?
Grecia Kino, Italia Keno 10eLotto, Slovacia Keno, Win for Life, Multi Polonia, Keno Franta, Keno Letonia, Keno Finlanda, Atlantic Bucko, Colorado Cash 5, Keno Washington Daily, New York Pick 10, Pennsylvania Treasure Hunt, Wisconsin Badger 5, Spania Bono, Spania Primitiva, SuperEnalotto, Italia Nazionale, Italia Torino, Italia Bari, Italia Milano, Italia Genova, Italia Venezia, Italia Palermo, Italia Cagliari, Italia Roma, Italia Napoli, Italia Firenze, Mega Millions, Franta, Slovacia, Irlanda, Euro Millions, Germania, Hong Kong, Austria, Ungaria Otoslotto . În total puteți paria pe 37 de loterii internaționale.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 8 Septembrie 2023
loto 6/49 - 7 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 4 lei / varianta
joker - 6 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 7 Ron
48 9 12 84 lei
49 10 15 105 lei
50 10 30 210lei
56 11 66 462 lei
57 12 22 154 lei
58 12 132 924 lei
59 16 112 784 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
49 lei
8
196 lei
9
580 lei
10
1470 lei
11
3234 lei
 
Case pe pariuri loto online
Superbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2023 ➤ Bilete Loto Online