Bilete Loto

Pariuri pe numere la loterii

Daca iti doresti sa joci si la alte loterii decat cele oferite in tara noastra insa nu ai posibilitatea, majoritatea agentiilor din tara noastra iti pun acum la dispozitie diverse loterii la care poti paria pe numerele extrase. Loterii de pe toate continentele pot fi gasite acum la agentia StanleyBet, agentie cu mii de filiale in toata Europa.

Poti paria acum pe oricare dintre loteriile aferente fiecarui continent: Europa 17 loterii, America 27 loterii, Asia 2 loterii, Australia o loterie si Africa o loterie.

In ce consta pariurile la loterii ? Pai, daca la loteriile universale nu poti paria decat miza aferenta fiecarui bilet, aici poti paria pe un singur numar, la orice miza si in fiecare zi. Deasemenea, se pot face combinatii, la fel ca pariurile pe meciuri sportive.

Spre exemplu, luam in considerare loteria italiana. Loteria italiana, denumita SuperEnalotto, este o loterie de tipul 6/90. Extragerile au loc Martia, Joia si Sambata. Consideram urmatorul exemplu: miza – 10 lei, poti alege pana la 15 numere, insa vom alege 3 numere de tipul sistem 2/3. Total combinatii: 3.

Potentialul castig al tipului de pariu ales:
Daca iti ies 2 numere castigi: 800.00 lei
Daca iti ies 3 numere castigi: 2400.00 lei

Al doilea exemplu, consideram loteria din New York. Aceasta este o loterie de tipul 6/59. Extragerile au loc Joia si Duminica. Consideram urmatorul exemplu: miza 10 lei, sistem de tipul 2 numere castigatoare din 8 alese. Total combinatii: 28.

Potentialul castig al tipului de pariu ales:
Daca iti ies 2 numere castigi: 30.36 lei
Daca iti ies 3 numere castigi: 91.07 lei
Daca iti ies 4 numere castigi: 182.14 lei
Daca iti ies 5 numere castigi: 303.57 lei
Daca iti ies 6 numere castigi: 455.36 lei

Exit mobile version