Oameni care au cheltuit cu folos banii castigati la loto

Aproape de fiecare data cand marele premiu la loto ajunge la o suma incredibila, oamenii par sa aiba aceleasi conversatii la nesfarsit. Se pun imediat in papucii celui care ar ridica premiul si se intreaba ce ar face cu respectivii bani.

Poate ca i-ati cheltui impreuna cu toata familia (sotie, copii, parinti, bunici, rude indepartate, s.a.m.d.), oferindu-le conturi bancare grase si excursii care mai de care mai interesante, cadouri scumpe, plata datoriilor si multe alte investitii.
Cu atat de multi bani in cont, probabil ca v-ati gandi sa faceti si alte fapte bune, anumite sume mergand pe acte de caritate, in conditiile in care, la polul opus, sunt foarte multi castigatori la loto care pur si simplu au cedat tentatiei, pierzandu-si in scurt timp toata averea.

In cele ce urmeaza, vom prezenta cateva cazuri fericite de castigatori, care au ales sa faca ceva si pentru semenii sai, respectiv pentru comunitatea din care fac parte.

Colin si Chris Weir

Cuplul britanic care s-a agatat de cel mai mare jackpot din istoria tarii, 161 de milioane de lire sterline (carevasazica aproximativ 251 milioane de dolari), este cunoscut pentru utilizarea banilor castigati in finantarea multor fapte bune: au cumparat o proteza unui tanar adolescent care si-a pierdut piciorul din cauza bolii care il macina de cativa ani buni (cancer), pentru ca mai apoi sa contribuie in mod direct la furnizarea tuturor sumelor necesare pentru ca un tenismen scotian sa aiba parte de cele mai bune conditii de antrenament. In cele din urma, au platit si renovarea unui vapor cu zbaturi (valoare istorica).

Allen si Violet Large

In 2010, cuplul canadian Allen si Violet Large a castigat 11 milioane de dolari la loto. In timp ce Violet lupta impotriva cancerului, cea mai mare parte din averea acestora s-a indreptat catre familie, prieteni, spitale, biserici, Crucea Rosie si chiar departamentul local de pompieri. Logica lor a fost una destul de simpla: “nu vom simti lipsi a ceva ce nu am avut cu adevarat niciodata” (Violet). In opinia lor, banii conteaza prea putin, important fiind faptul ca se au unul pe celalalt.

Povestea unui donator anonim

Un pastor al unei parohii din Baltimore a fost placut surprins in momentul in care a primit o donatie in valoare de 30.000$ (intr-o zi de duminica, in 2011). Biletul, care fusese deja razuit, continea pe spate suma de respectiva. Imediat, pastorul a mers la sediul Loteriei din Maryland pentru a confirma jackpot-ul. Banii au fost folositi mai apoi pentru a acoperi cheltuielile bisericii si, desigur, de a le oferi oamenilor ceea ce aveau nevoie: bani, haine, mancare si multe altele. Pe principiul “dar din dar se face Rai”.

Sheelah Ryan

Atunci cand Sheelah Ryan a aflat ca este fericita castigatoare a jackpot-ului de 55 de milioane de dolari, in 1988, a fost asaltata de persoane care doreau sa o sfatuiasca cum sa foloseasca acesti bani, unde sa ii investeasca si, nu in cele din urma, a primit si cateva propuneri de casatorie. Cu toate acestea, Sheelah a preferat sa ramana in anonimat, punand bazele unei fundatii caritabile. Sase ani mai
tarziu, aceasta a murit, insa fundatia exista chiar si in zilele noastre, ca un
omagiu adus celei care a lasat atatea fapte bune in urma sa.

Les Robins

In 1993, Les Robins a incasat un jackpot de 111 milioane de dolari la Powerball. Robins, un profesor de liceu, a fondat Camp Winnegator – o tabara de zi pentru copii din Wisconsin. Tabara sta pe un teren de 226 de acri, de asemenea, cumparat de Robins. Camp Winnegator functioneaza si in prezent, semn ca acest gen de acte pot dainui peste ani.

Jim Dancy, pe de alta parte, a castigat 10.000$, pe care avea sa ii doneze mai apoi catre Kalamazoo United Way, a carui presedinte a apreciat acest gest de o generozitate nemaiintalnita.

Lasă un răspuns

Preturi bilete loto - actualizat 8 Septembrie 2023
loto 6/49 - 7 lei / varianta
noroc - 3 lei / varianta
loto 5/40 - 4 lei / varianta
joker - 6 lei / varianta
noroc plus - 2 lei / varianta
super noroc - 1 lei / varianta
preț bilet - 0,5 lei / bilet
pronosport 100% - 12 lei / varianta
pronosport 25% - 3 lei / varianta

Preturi la scheme reduse loto 6/49

Scheme reduse Loto 6/49
Cod schema Nr jucate Nr variante in schema Pret schema 7 Ron
48 9 12 84 lei
49 10 15 105 lei
50 10 30 210lei
56 11 66 462 lei
57 12 22 154 lei
58 12 132 924 lei
59 16 112 784 lei


Variante simple jucate la Loto 6/49 -
Nr jucate
Pret lei: 5 Ron/varianta
7
49 lei
8
196 lei
9
580 lei
10
1470 lei
11
3234 lei
 
Case pe pariuri loto online
Superbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Netbet Loto

Bonus Loto 0% până la 0 Lei

Fortuna

Bonus 100% până la 100 Lei

Rezultate loto, stiri si numere loto
© Copyright 2007 - 2023 ➤ Bilete Loto Online