Quick Pick

Ce este Quick Pick ?

Optiunea quick pick de pe biletele loto este o optiune foarte cunoscuta si des folosita la loteriile din intreaga lume. Optiunea quickpick a fost introdusa si in Romania la jocurile loteristice organizate de loteria romana: loto 6/49 , joker si loto 5/40

Jucatorii loto pot opta sa joace pe biletele loto cu optiunea quickpick. Acestia nu vor mai inscrie numere pe biletul loto si vor selecta numai zona quick pick (vezi imaginea de mai jos) . Numerele loto vor fi alese aleatoriu de calculator si vor fi imprimate pe biletul loto.

Dupa cum vedeti in exemplul de mai jos, puteti opta doar pentru unul, doua din cele trei variante jucate sau puteti juca prin optiunea quick pick toate cele trei variante ale biletului.

In cazul de fata, avem un bilet in care am ales sase numere din intervalul 1 – 49 pentru campul A si optiunea QP pentru campul B. Campul C nu a fost jucat.

S-a castigat vreodata marele premiu la loto folosind optiunea Quick Pick?

Raspunsul este DA. S-a castigat folosind aceasta optiune. Au fost chiar mai multi castigatori prin aceasta metoda de joc, unul din cele mai mari premii castigate fiind in 2018, cand un jucator din Alexandria a castigat cel mai mare premiu din istoria Joker, in valoare de 20.573.472 Lei. Acesta a completat un bilet cu trei variante simple, toate acestea fiind jucate cu optiunea Quickpick.Exit mobile version