Natural

Miere Manuka 🥇 Mierea cu cel mai puternic efect antibacterian

miere manuka 573+

Mierea Manuka este probabil cea mai cunoscută miere din lume. Acest lucru se datorează efectului antibacterian extrem de puternic, fiind pe lista de cumpărături a oricărei persoane care ține la sănătatea sa.

O să întrebați de ce nu scriu de loto, ei bine, joc destul de rar, în special în perioada aceasta de pandemie. Mai țin bonurile fiscale, însă cum la fiecare extragere a loteriei anaf, valoarea bonurilor fiscale este de sute și sute de lei, m-am cam lăsat și de această îndeletnicire.

Verifică prețul pentru mierea Manuka 573+. Folosește codul AXC0435 pentru o reducere de minim 5%. Vezi prețul aici

Tot căutând diverse suplimente alimentare care să mă ajute în relația cu organismul meu, am dat de mierea Manuka. Cum toamna se apropie cu pași repezi, iar mierea de mană este deja parte a familiei mele și un produs nelipsit din cămara, am hotărât să adaug și mierea manuka la loc de cinste în cămara familiei.

Ce este mierea de manuka

Mierea de manuka este numită după arborele de manuka, un arbore al cărui frunze a fost folosit de sute de ani de către băștinașii Neozeelandezi. Pe înțelesul tuturor, mierea de Manuka este o miere la fel ca mierea de tei, de salcâm sau de mană, însă cu proprietăți antibacteriene net superioare.

Mierea poate vindeca arsuri, tăieturi, previne cariile dentare și îmbunătățește problemele digestive.

Proprietățile mierii de manuca sunt recunoscute pe plan mondial, însă puțină lume știe că mierea manuka este clasificată în funcție de cantitatea de MGO – metilglyoxal pe care acesta o conține.

Cu cât nivelul de metilglyoxal este mai mare, cu atât proprietățile antibacteriene ale mierii de manuka sunt mai puternice.

O miere originală de manuca, are un factor de minim 83 pe scara MGO sau 5 UMF

Miere manuka pret

Pretul mierii manuka difera destul de mult, însă cel mai mult este influențat de factorul MGO. Cu cât factorul MGO este mai mare, cu atât și prețul mierii de manuka este mai mare.

Miere Manuka Health MGO 573+

Pretul pentru o miere manuka 550+ sau 573+ este de aproximativ 270-300 Lei, pentru un borcan de 250 grame. Pretul oferit de noi, prin intermediul site-ului iHerb este de 44.75$, adică aproximativ 183 Lei.

Din acest preț, mai scădeți o reducere de 5%, pe care o veți obține utilizând cod promotional iHerb: AXC0435 sau în funcție de promoțiile existente, puteți obține reduceri suplimentare. De exemplu, până la 31 August 2020, iHerb oferă o reducere de 12% pentru clienții care folosesc codul iherb12 sau 10% pentru produsele exclusive iherb.

Produse Manuka

Tot pe site-ul iherb, găsiți o gamă variată de produse care conțin miere de manuka, de la bomboane cu miere manuka, până la creme și uleiuri de corp.

Verifică prețul pentru mierea Manuka 573+. Folosește codul AXC0435 pentru o reducere de minim 5%. Vezi prețul aici

Lasă un răspuns