Bilete Loto

46,8 milioane de euro la loteria italiana enalotto

enalotto 17 decebrie

Enalotto este cea mai populara loterie din italia, fiind însă destul de cunoscută și în restul europei, în special datorită agentiilor de bilete loto online.

Din păcate, jucătorii din România nu pot cumpăra bilete loto online la super enalotto, însă pot paria pe numerele extrase prin agențiile de pariuri online.

Jackpot în valoare de 46,8 milioane de euro la tragerea de marți 17 Decembrie 2019 a loteriei italiene super enalotto

Deși jucătorii din România nu pot juca legal la această loterie, o pot face însă cei care au plecat la muncă sau au emigrat definitiv în Italia și locuiesc efectiv aici.

Cum spuneam, loteria italiană este destul populară, însă marea problemă dacă putem spune așa, constă în șansele extrem de mici de a câștiga marele premiu la categoria 1.

Din păcate este una din cele mai proaste loterii internaționale pentru jucători, deoarece șansele de a câștiga la categoria 1 sunt de 1 la 622.614.630

Jucătorii loteriei italiene se pot consola cu premiile celorlalte categorii de câștig, unde șansele de a câștiga sunt mai decente.

Următoarea extragere superenalotto va avea loc marți 17 Noiembrie 2019. Tot marți au loc tragerile loto 6 din 49 Polonia, Euromillions (jackpot în valoare de 47 de milioane de euro), loteria mexicana melate și loteria americană megamillions – cu un jackpot uimitor în valoare de 372 de milioane de dolari.

Exit mobile version