Bilete Loto

Loteria română lansează serviciile de loterie online

loteria maghiara online

Loteria română a anunțat recent că se pregătește de lansarea unei versiuni a site-ului care va oferi posibilitatea jucătorilor de a cumpăra bilete loto online.

Cei de la loteria română au explicat presei că datorită pandemiei provocate de coronavirus sunt nevoiți să urgenteze implementarea jocurilor loteristice online.

Pe această cale sperăm ca loteria română să demonstreze profesionalism și să dezvolte un site care să poată concura cu succes celelalte cazinouri și site-uri de pariuri online din România.

Un exemplu de site care merită menționat este site-ul loteriei maghiare szerencsejatek.hu. Dacă intrați pe link, o să vedeți un site modern și foarte bine pus la punct.

Pe site-ul loteriei maghiare, jucătorii pot juca online atât la loteria maghiară, cât și la loteria europeană eurojackpot. În plus, aceștia au acces și la jocuri de cazino, pariuri sportive și lozuri răzuibile. Toate aceste jocuri pot fi jucate online, pe bani reali!

Site-ul loteriei maghiare szerencsejatek.hu este unul ultra modern și extrem de competitiv. Sperăm ca noul site al loteriei române să arate la fel și să ofere tot atâtea facilități jucătorilor cât oferă site-ul loteriei maghiare.

Am scris acest articol deoarece știu că site-ul nostru este vizitat din când în când de reprezentanții loteriei române. Nu-mi place când banii românilor sunt sifonați de casele de pariuri și de cazinourile online. Dacă românii tot optează să-și joace banii la pariuri sau cazinouri online, aceștia să o facă măcar la compania națională a loteriei române.

Un alt sfat este cel despre design. Din păcate, site-ul loto.ro are în acest moment un design învechit, un stil al anilor 2000-2010. Dacă totuși cei de la loterie vor să lanseze rapid o platformă, fără complexitatea paginii loteriei maghiare, site-ul loteriei germane este și el un exemplu de urmat, prin simplitatea acesteia – www.lotto.de.

Ca și loteria maghiară, germanii participă și ei la extragerea loteriei europene eurojackpot iar jackpoturile la această loterie ajung uneori la sume de zeci de milioane de euro!

Cu siguranță că posibilitatea jucătorilor de a juca la loto online va aduce încasări importante loteriei, contribuind astfel la cîștiguri importante din partea jucătorilor.

Și pentru cei care nu cred în corectitudinea loteriei, vă spun un singur lucru. Puteți merge oricând la extragerile organizate. Intrarea este liberă și poate merge absolut oricine (cu programare în prealabil). Puteți astfel vedea live atât procedeul de selectare a bilelor, cât și extragerea în sine. Mult succes!

Exit mobile version