Bilete Loto

Extragerea bonurilor fiscale 16 Decembrie 2018

Loteria bonurilor fiscale ANAF

În data de 16 Decembrie 2018 a avut loc extragerea bonurilor fiscale, extragere organizată de ministerul de finanțe.

Extragerea va putea fi vizionată pe postul național de televiziune, TVR 1, luni 17 Decembrie 2018 – începând cu ora 21.00

Extragere loto Anaf 16 Decembrie – rezultate

Rezultatele extragerii ANAF.

Data: 10 Noiembrie 2018 Valoarea bonului fiscal: 925

Bănuisc că sunteți la fel de dezamăgiți ca și mine. Nici nu mai are rost să mai caut printre zecile de bonuri fiscale suma de 925 de lei. Nu avem nici o șansă să mai câștigăm la loteria bonurilor fiscale dacă ies valori așa de mari!

Deși anunțam în luna iulie că vor urma modificări privind în extragerea bonurilor fiscale ANAF, acest lucru nu s-a mai întâmplat, fondul de premiere, precum și modalitatea de extragere rămânând aceeași.

Pentru cei care nu știu, selecția câștigătorilor de face în două etape. Prima etapă este reprezentată de depunerea și validarea cererilor de revendicare a premiiilor. Dacă există mai mult de 100 de cereri valide, se va organiza o a doua extragere care va desemna numărul maxim de câștigători. Aceștia vor îmăpărți în mod egal premiul în valoare de 1 milion de lei, fiecare câștigător primind suma de 10 mii de lei.

Cererile de revendicare se pot depune începând de luni 17 Decembrie 2018. Câștigătorii etapei 1 au la dispoziție 30 de zile pentru a depune cererile de revendicare. Aceștia vor depune bonurile fiscale în original, copia actului de identitate și o cere, la orice administrație fiscală ANAF.

Cum se efectuează tragerea loteriei bonurilor fiscale?
Extragerea are loc în două etape:

Exit mobile version