Bilete Loto

Loto Slovacia Keno

Keno Slovacia

În rândul loteriilor internaționale, Slovacia Keno a devenit una din cele mai iubite și accesate loterii, inclusiv și pentru jucătorii din România. Extragerile la Slovacia Keno sunt tot mai des prezente pe biletele românilor, mai ales că aceste extrageri au loc cu regularitate, non-stop, din 5 în 5 minute. Iată de ce e bine să cunoști detalii despre această loterie, pentru a te bucura de distracție și, de ce nu, de câștiguri foarte atractive.

Ce fel de loterie este Slovacia Keno?

Slovacia Keno este o loterie 20/80, la care sunt extrase 20 de numere aleatorii dintr-un total de 80, deci o loterie Keno. Extragerile non stop au loc la fiecare 5 minute, zi de zi, sistem foarte apreciat de jucători, pentru că permite construirea de strategii, la fel ca la alte loterii de tip Keno.

De ce este populară loteria slovacă? Există mai multe motive pentru care poți și tu să optezi pentru această loterie:

Ce cazinouri online au în ofertă loteria slovacă Keno 20/80

Există și unele case de pariuri care nu oferă extragerile de la Loto Slovacia, ba mai mult, nu au deloc loto în oferta lor. De exemplu la Unibet, Betano sau Betfair nu poți paria la Keno Slovacia 20/80.

Cote la loto Keno Slovacia?

La toate casele de pariuri nu vei putea paria mai mult de 15 numere la o extragere, chiar dacă numărul total extras este de 20 de numere. Iată ce cote oferă fiecare din cele mai cunoscute cazinouri online care au în ofertă Keno Slovacia:

Numele operatoruluiCota 1 numărCota 2 numereCota 3 numereCota 4 numereCota 5 numere
Superbet3.916703101500
Netbet3.916713001400
Casa Pariurilor3.7715653001500
Fortuna3.7715653001500
Publicwin3.916703101500
MaxBet3.916713001400

Așa cum vezi din tabelul de aici, mizele diferă destul de puțin între casele de pariuri. E important să alegi și în funcție de accesibilitatea platformei. Dacă preferi să joci folosind telefonul mobil, atunci alege o casă de pariuri care are aplicație specială dedicată dispozitivelor mobile, perfect optimizată pentru extragerile la loterie, așa cum sunt Netbet sau eFortuna.

Cum afli rezultatele la Slovacia Keno

Poți afla simplu ce rezultate au fost înregistrate, ce numere au ieșit la extragerile precedente.

Majoritatea caselor de pariuri online care oferă posibilitatea să joci la această loterie prezintă pe site și o secțiune numită ”Rezultate” . Aici vei putea consulta lista de numere extrase la Slovacia Kino 20/80.

Există și site-uri ale loteriei slovace pe care le poți accesa, eventual folosind Google Translate pentru afla dacă biletul tău este unul câștigător. Pentru că extragerile sunt dese, la 5 minute o dată, afli destul de rapid dacă pariul tău este câștigător, consultând eventual balanța contului tău de jucător.

Timpul de apariție a rezultatelor este de câteva minute sau ceva mai mult, până sunt afișate rezultatele și biletul tău este validat. Pe unele site-uri, așa cum este Netbet, apar și câștigătorii din săptămâna curentă, cu mizele și sumele obținute.

Strategii și trucuri pentru a câștiga la loto Keno Slovacia

Așa cum se știe, cele mai bune strategii pentru loteria de tip Keno sunt cele cu mize progresive. De ce? Pentru că la Loto Slovacia 20/80 cotele sunt deseori peste 3, chiar 4 și permit parierea succesivă a biletelor, având în vedere intervalul scurt de timp între extrageri.

Alegi așadar parierea pe un număr sau pe un șir de numere, de la prima extragere. Apoi le păstrezi și crești miza progresiv. Cele mai cunoscute și aplicate strategii care se pretează la jocurile de tip Keno sunt Martingale, Fibonacci sau repetarea numerelor.

➤ Martingale

Strategia Martingale este una din cele mai celebre strategii, pe care de regulă o cunoști de la masa de ruletă. Această strategie e utilă pentru jocuri care au cote peste 2. Loteria Kino Slovacia 20/80 are cote de peste 3.5, fiind așadar potrivită pentru acest sistem de pariere.

Martingale constă în dublarea mizei după ce pierzi un pariu. Se repetă următorul pariu cu miza dublă, și se continuă până la câștig. O astfel de strategie pare sigură, însă trebuie să iei în considerare că sistemul Martingale presupune un buget considerabil, care să permită numeroase pariuri consecutive pe aceleași numere, cu mize progresive tot mai mari.

➤ Strategia D’Alembert

Faimosul matematician Jean le Rond D’Alembert, a enunțat diferite teoreme și principii, din care a derivat o strategie interesantă pentru pariere, aplicabilă și în cazul loto Slovacia 20/80.O asemenea strategie cu miză progresivă se aplică mai ales pariurilor cu cotă peste 2, de aceea este perfectă și pentru loterii. Parierea organizată, cu același tip de pariu, se bazează pe creșterea cu o unitate după fiecare pariu pierdut, sau scădere dacă pariul este câștigat. Această oscilație se aplică unui buget de regulă consistent, pentru a putea susține numeroase mize consecutive.

Concluzii și păreri

Așa cum ai văzut, loteria slovacă Keno 20/80 este una din cele mai jucate loterii, simplu de accesat și la îndemână oricând. Extragerile dese și mizele bune te vor atrage să îți încerci norocul.

Cel mai important sfat pentru a te bucura relaxat de jocul la loterie este să joci responsabil și să nu mizezi excesiv de optimist. Strategiile cu mize progresive cer fonduri inițiale consistente și e recomandat să nu le inițiezi dacă crezi că nu le poți duce la bun sfârșit. Nu uita că scopul loteriei este în primul rând distracția. Alege casele de pariuri care oferă cote bune, unde poți juca cu mize mici, iar satisfacția va fi garantată.

Exit mobile version